Welkom Jort

Een maand geleden sloot Jort zich als programmamanager aan bij het Hoffelijkteam. Als jong talent gaat hij zich volledig storten op het neerzetten van een nieuw programma. In dit interview vertelt Jort wat hij samen met Hoffelijk wil bereiken.

Kun je jezelf in het kort voorstellen?
“Mijn naam is Jort en ik kom uit Amersfoort. Ik zit in de zesde klas van het Stedelijk Gymnasium. In mijn vrije tijd tennis ik graag en daarnaast heb ik een enorme passie voor ondernemen, besturen en organiseren.

Van mijn passie mijn hobby maken doe ik al van jongs af aan. Vorig jaar ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf De Hofnar, waarbij ik als doel heb om de verbinding tussen jong en oud te creëren. Bij vergaderingen van raden van besturen, directieteams en managers laat ik jongeren deelnemen. Dit levert nieuwe inzichten op en ik bied de mogelijkheid om met jongeren te praten in plaats van over jongeren.

Door zelf te ondernemen heb ik de vaardigheden en kennis opgedaan om zelfstandig een programma op te zetten. Ik vind het opbouwen van een heel nieuw programma een gaaf proces. Ik ben blij dat ik bij Hoffelijk met deze nieuwe uitdaging aan de slag ga.“

Waarom heb je besloten om bij Hoffelijk te komen werken?
“De overeenkomst in de naam van De Hofnar en die van Hoffelijk heeft ertoe geleid dat ik met Wesley in contact ben gekomen. De gesprekken die ik vervolgens binnen Hoffelijk had voelden gelijk vertrouwd aan en daar kreeg ik ook zoveel energie van dat ik graag iets wilde betekenen voor Hoffelijk. Tegelijkertijd wil ik De Hofnar ook laten groeien. Doordat de ambities en nieuwe uitdagingen goed op elkaar aansluiten, zie ik hier samen met Hoffelijk een mooie toekomst in.”

Quote Jort

Hoe heb je je eerste maand bij Hoffelijk ervaren?
“Mijn eerste werkdag bij Hoffelijk was nog op kantoor en ik ervaarde het als enorm gezellig. Ik merkte direct dat er een open cultuur heerst, waarbij collega’s graag nieuwe contacten leggen.  Verder zet iedereen zich volledig in voor het werk, maar is er ook ruimte voor gezelligheid en grapjes. Zelfs nu ik thuiswerk heb ik door de daily stand-ups en ook door overige overleggen nog regelmatig contact met andere collega’s. Hier krijg ik veel energie van.”

Wat wil je samen met Hoffelijk bereiken?
“Met mijn programma wil ik professionals binnen de financiële dienstverlening de mogelijkheid bieden van betekenis te zijn voor anderen, impact te hebben en zo het verschil te maken. Deze sector heeft het imago hard en resultaat gedreven te zijn, maar dat is totaal niet het geval. De mensen die hier werkzaam zijn zetten zich juist dag in dag uit om de best passende oplossing te vinden voor elk vraagstuk. Daardoor leveren zij een waardevolle bijdrage aan het leven van de consument.

Graag wil ik met Hoffelijk bereiken dat het enthousiasme en de goedheid die binnen de sector heersen meer tot uiting komen. Met als resultaat dat er nog meer professionals binnen de financiële dienstverlening aan de slag zullen gaan.”

Wat vind je zo leuk aan Hoffelijk?
“De energie! Iedereen die ik spreek werkt met enthousiasme in zijn vakgebied om samen tot het beste resultaat voor Hoffelijk te komen. Daarnaast heeft Hoffelijk veel vertrouwen in zijn medewerkers. Er wordt waarde gehecht aan je expertise en je wordt ook gestimuleerd deze in te brengen. Prachtig om te zien dat we binnen dit team allemaal streven naar hetzelfde doel.”