Interview Marlies
Welkom Marlies

Twee maanden geleden is Marlies als Corporate Recruiter bij Hoffelijk gestart. Vanuit haar enorme enthousiasme en gedrevenheid, zal ze talenten en professionals selecteren op basis van openstaande vacatures. Benieuwd hoe Marlies deze uitdaging oppakt en waar ze zich de komende tijd mee bezig zal houden? 

Kun je iets vertellen over jezelf?
“Mijn naam is Marlies en samen met mijn man en drie kinderen woon ik in Rotterdam. Ik geniet enorm van hardlopen en sinds kort hebben we een puppy waar ik ook regelmatig mee wandel. Daarnaast vind ik het ook leuk met vrienden op pad te gaan of samen wat te eten.

Vanuit mijn afstudeerstage voor de Hotelschool kon ik direct aan de slag bij Martinair Promotions in de rol van accountmanager. Hierdoor had ik veel contact met het bedrijf YoungCapital waar ik vervolgens diverse rollen heb vervuld als Recruiter, Regiomanager en Nationaal Accountmanager. Ik heb altijd met veel liefde in de uitzendbranche gewerkt en nu ga ik vanuit mijn passie én met de ervaring die ik heb opgebouwd aan de slag met een nieuwe uitdaging bij Hoffelijk.”

Waarom heb je voor Hoffelijk gekozen?
“Ik ben bij Hoffelijk gestart, omdat het een jong en dynamisch bedrijf is, waarbij je binnen het bedrijf heel makkelijk kunt schakelen tussen de afdelingen. Zo kun je met verschillende teams snel en accuraat taken uitvoeren. Ik vind het ook prettig dat ik de vrijheid bij Hoffelijk heb om als zelfstandig professional projecten direct op te pakken zonder continu om toestemming te hoeven vragen.”

Wat is je eerste indruk van Hoffelijk?
“In mijn eerste week deed ik direct mee aan de door Hoffelijk ontwikkelde online escaperoom wat tegelijkertijd ook mijn eerste escaperoom ooit was. Ik vond dit echt een leuke activiteit om te doen en ondanks het feit dat ik de meeste collega’s nog niet kende was dit een mooie manier om elkaar te ontmoeten. Ook al ben ik vanwege de coronacrisis vanuit huis gestart, voel ik mij toch enorm verbonden met Hoffelijk. Ik kan altijd bij collega’s terecht als ik vragen heb.”

Interview Marlies

Kun je wat vertellen over je werkzaamheden bij Hoffelijk?
“Als Corporate Recruiter ben ik heel actief op LinkedIn om mensen te benaderen voor de verschillende vacatures bij Hoffelijk. Natuurlijk kijk ik of iemands profiel aansluit bij de gestelde functie-eisen, maar ik vind het vooral belangrijk om te bepalen of de persoon bij onze organisatie past. Als blijkt dat er een match is dan neem ik telefonisch contact met diegene op.

Vervolgens stuur ik een uitnodiging voor een assessment en aan de hand van die uitslag en het cv overleg ik met de eindverantwoordelijke van de afdeling of er een kennismaking kan worden ingepland. Momenteel zijn we nog op zoek naar een enthousiaste Content Marketeer en Ontwikkelaar studiemateriaal Wft dus twijfel niet om de vacatures te bekijken als je interesse hebt.”

Interview Marlies

Waar ga je je de komende tijd mee bezighouden?
“Bij Hoffelijk zijn we constant bezig met het ontwikkelen van huidige en nieuwe projecten. Naast mijn werkzaamheden als Corporate Recruiter ben ik ook aangenomen om een nieuw project op te pakken. Ik heb er echt super veel zin in beide uitdagingen tot een succes te maken en de drive die ik nu heb om de beste match voor elke functie te vinden, zal ook terug te zien zijn bij het andere project. Mijn eerste stappen binnen het project heb ik al gezet en ik kijk ernaar uit om dit de komende tijd steeds verder te combineren met mijn werkzaamheden als Corporate recruiter.”