Bier en wijn proeven in de Examenbus

Bier en wijn drinken tijdens het examen? Dat mag natuurlijk alleen in de SVH Examenbus. En niet voor de gezelligheid, maar om de deelnemers te toetsen op hun bier- en wijnkennis. Twee weken geleden stond onze Examenbus geheel in SVH huisstijl bij de RAI Amsterdam voor de deur, voor vier dagen lang. Op deze locatie vond de 63e editie van de Horecava plaats, de grootste horeca vakbeurs van Nederland. De deelnemers konden tijdens het bezoeken van dit evenement direct hun bier- en wijn-examens afleggen en het diploma in ontvangst nemen.

Examineren in de SVH Examenbus
SVH heeft als doel om de kennis binnen de horecabranche te waarborgen en de vakbekwaamheid te vergroten. Daarom nemen zij onder andere examens af binnen de branche. Dit was de eerste keer dat SVH op deze manier examens afneemt, maar niet de laatste keer volgens SVH directeur Ricardo Eshuis. “De bus laat aan werkgevers zien dat opleidingen en examens echt overal verzorgd kunnen worden. Opleiden hoeft niet duur te zijn en medewerkers hoeven er ook niet lang voor afwezig te zijn. Met de bus komen we naar je toe!”

Zo zie je dat onze Examenbus niet alleen tijd- en kostenbesparend is bij het afnemen van Wft- en PE-examens, maar ook dezelfde voordelen biedt aan werkgevers buiten de financiële dienstverlening.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Kijk op www.examenbus.nl of neem contact op via 010 – 760 11 04.