Continu Leren

Het is effectiever om continu een beetje te leren dan incidenteel heel veel te leren. Daarbij dient het opleiden meer doelen dan men in eerste instantie denkt. Het gaat niet altijd om grote opleidingen. Kleine instructies of ‘leernuggets’ worden toegepast als leerproces, zodat mensen meer meekrijgen en wennen aan continue veranderingen.

Hoffelijk biedt een integrale en innovatieve oplossing om medewerkers te trainen op het gebied van kennis en kwaliteitswaarborging. Door een combinatie van een leermanagementsysteem en content in te zetten, ondersteunen we organisaties bij intensieve opleidingsperiodes, zoals onboarding van nieuwe medewerkers. We zorgen voor meer relevantie en een betere leerervaring door een individuele aanpak.

Wat Hoffelijk onderscheidt is het totale ontzorgconcept. De opdrachtgever hoeft het zelf niet uit te zoeken, maar door expertise op het gebied van content en kennis van implementatie wordt alles verzorgd. Hoffelijk heeft daarbij alles in huis om dit mogelijk te maken. Middels eigen grafisch ontwerpers is het mogelijk om de look en feel van de opdrachtgever te waarborgen. Alle grafische uitingen, waaronder animaties worden integraal ontwikkeld. De aanpak is daarbij relevant en aansprekend, alleen zo zorg je voor veel participatie.

Voordelen voor jou als organisatie:

  • Iedere medewerker aantoonbaar op de hoogte van alle ontwikkelingen
  • Een uitgebreid managementdashboard en rapportagemogelijkheden
  • Verhoogt de kwaliteit van je dienstverlening
  • Medewerkers verantwoordelijk voor eigen ontwikkeling
  • Leeromgeving in eigen look & feel
Vraag vrijblijvend een demo-omgeving aan in de look & feel van jouw organisatie en ervaar het zelf! Neem contact op via 010 – 760 11 00 en vraag naar Wesley van ‘t Hof.
Praktijkvoorbeelden

Onboardingprogramma’s
Hoffelijk ondersteunt je bij het onboarden van (grote groepen) nieuwe medewerkers in een klantcontactfunctie. Denk aan een opleidingstraject met kennis, vaardigheden en systeemtrainingen.

Privacy awareness
Vanaf 25 mei 2018 moeten organisaties die persoonsgegevens verwerken voldoen aan een nieuwe Europese privacyrichtlijn: de Algemene verordening  gegevensbescherming (AVG). Bedrijven die hun omgang met persoonsgegevens dan niet goed op orde hebben, riskeren hoge boetes.

Werken jouw medewerkers met persoonsgegevens of andere vertrouwelijke informatie? Dan is het van belang om je medewerkers meer ‘aware’ te maken op hoe ze zorgvuldig met deze gegevens om moeten gaan en hoe ze risico’s van cyberaanvallen en datalekken kunnen voorkomen.

Bestel de e-learning Privacy in onze webshop. Deze module afnemen voor meerdere werknemers? Bekijk nu de awarenessmodules of neem contact op via 010 – 760 11 00.

Een Academy
De Academy is hét platform om aantoonbaar en continu aan vakbekwaamheid te werken met je gehele organisatie. Het werkt stimulerend en draagt positief bij aan de kennis en vaardigheden die nodig zijn in de dagelijkse (advies)praktijk. De inhoud en de interactie tussen collega’s onderling helpen de organisatie om efficiënter, slagvaardiger en real time up-to-date te kunnen werken.

“Bij Hoffelijk sta je als opdrachtgever op één! Ze denken met ons mee, samen creëren we win-winsituaties.”
Daniëlle Kok – HR Business Partner SNS Bank

Over Hoffelijk
Hoffelijk is een financieel opleidingsinstituut, ontstaan vanuit de wil om de financiële dienstverlening te verbeteren. Inmiddels is Hoffelijk uitgegroeid tot een bredere organisatie die haar dienstverlening heeft uitgebreid met interim-diensten, consultancy, audits en examens. Er zijn niet alleen financiële partijen als klant, maar ook andere zakelijk dienstverleners.