Daag je collega’s uit en win een reischeque t.w.v. € 1.000,-

Na het succes van Wft (Winter) Crush, de game waarmee je spelenderwijs extra kunt oefenen voor je Wft- en PE-examens, introduceren we vandaag een nieuwe game: Wft Trivia. Dit is dé Wft- en PE-game die je samen met je collega’s speelt. Om de lancering te vieren, maak je tot en met 21 september kans op een reischeque ter waarde van € 1.000,-.

Spelenderwijs leren
Met Wft Trivia neem je het op tegen je collega-adviseurs door multiple choice kennis- en begripvragen te beantwoorden. De vragen zijn een aanvulling op ons studiemateriaal en helpen je dus om extra te oefenen voor je Wft- en/of PE-examens. En wat is er nou leuker dan samen met je collega’s door middel van een game te oefenen voor jullie examens?

Hoe werkt het?
De bedoeling van de game is om alle negen onderdelen te verzamelen. Elk onderdeel staat voor één van de Wft-modules. Het rad bepaalt over welke modules je vragen moet beantwoorden. Heb je twee vragen correct beantwoord? Dan mag je kiezen voor welke module je een onderdeel wilt verdienen en beantwoord je een vraag over die module. Wanneer je als eerste alle Wft-modules hebt verzameld, heb je gewonnen!

We bieden je uiteraard ook graag de mogelijkheid om te spelen met één specifieke Wft-module. Daarom is de game ook in twee andere varianten te spelen: met één Wft-module naar keuze en door live tegen iemand anders te spelen. Zo kun je gericht oefenen met jouw module naar keuze.

Een prijs voor de beste allround adviseur
Ben je tijdens de zomervakantie ook met je vak bezig door Wft Trivia te spelen? Dan willen we je daar voor belonen en daarom delen we een reischeque ter waarde van € 1.000,- uit aan de beste allround adviseur.

Je bent de beste allround adviseur als je alle negen onderdelen weet te verzamelen in zo min mogelijk vragen. Je maakt tot en met de laatste zomerdag kans op de reischeque en op 23 september maken we de winnaar bekend. De hoogste tijd om te gaan spelen dus!

Je kunt Wft Trivia vanaf vandaag downloaden in de Google Play Store en de App Store. Kijk op www.wfttrivia.nl voor meer informatie. Wie daag jij uit?