De belangrijkste wijzigingen per 1 juli

Per 1 januari en 1 juli van ieder kalenderjaar vinden er verschillende wijzigingen in de wet- en regelgeving plaats. Wij zorgen er altijd voor dat onze klanten, maar ook geïnteresseerden zo snel mogelijk op de hoogte zijn van alle relevante ontwikkelingen die spelen binnen de financiële dienstverlening. Dit doen we dagelijks, maandelijks, maar ook jaarlijks met Permanent Actueel, via het Hoffelijk Kompas (inclusief addendum per 1 juli), het Prinsjesdag Totaaloverzicht, maar ook door belangrijk nieuws direct te delen via social media.

Remco, één van onze trainers en medewerkers Kennis & Ontwikkeling, zorgt ervoor dat jij altijd op de hoogte bent. Hij deelt dan ook graag een aantal relevante wijzigingen die per 1 juli is ingegaan met je:

  • Autoriteit Persoonsgegevens verduidelijkt de verwerking van het BSN;
  • Het einde van de papieren aandelen; en
  • Wijzigingen rentemiddeling.

Wanneer je Permanent Actueel bij ons volgt ben je al op de hoogte van deze wijzigingen.

Blijf permanent actueel
In 2014, voordat de wettelijke verplichting inging, introduceerden we Permanent Actueel. Met deze dienst bieden we financieel dienstverleners de mogelijkheid om continu op de hoogte te zijn van alle relevante ontwikkelingen uit het vakgebied en maken we dit aantoonbaar.

Wanneer je Permanent Actueel volgt ontvang je een notificatie dat er een nieuwsbericht voor je klaarstaat, zodra er een relevante ontwikkeling is. Je leest het nieuwsbericht over de relevante actualiteit en beantwoordt een aantal oefenvragen. Zo weet je zeker dat je de actualiteit goed hebt begrepen. Benieuwd welke voordelen Permanent Actueel je nog meer biedt?