De Havenstad Haringparty 2019 was opnieuw een succes

Op donderdag 27 juni was de vierde editie van de Havenstad Haringparty – Maatjes in klantcontact. Een jaarlijkse netwerkborrel die we samen met FINTREX ‘part of Yource’ organiseren. We kijken terug op een hele succesvolle middag. Dat kan ook niet anders met een beoordeling van een 8,8 door de aanwezigen!

Maatjes ontmoet en versterkt
Net zoals voorgaande jaren vond ook dit jaar het evenement plaats op het terras van De Koninklijke Roei- en Zeilvereeniging De Maas in Rotterdam. Met een uniek uitzicht op de hoogste gebouwen van Nederland, de Zwaan (Erasmusbrug), Hotel New York en de Maas met haar vele activiteiten. Alleen dat zorgde er al voor dat alle gasten met een glimlach het terras opkwamen.

De netwerkborrel begon om 15.00 uur en binnen korte tijd was het terras al volledig gevuld met de leukste maatjes. Bekenden waren met elkaar in gesprek en nieuwe ontmoetingen vonden plaats. Uiteraard onder het genot van de heerlijke Hollandse Nieuwe (bedankt Schmidt Zeevis) en andere lekkernijen, op een toplocatie en met schitterend weer.

Tijdens het openingswoord van Rebecca van der Walle (Hoffelijk) en Marjolein Kleijwegt (Yource) werden krachtige woorden gesproken en proostten we met elkaar. Vervolgens werden er al snel leuke polaroidfoto’s gemaakt door de Fotomeiden, waarbij de foto’s zo leuk waren dat het de vraag was wie de foto nou mee mocht nemen. Ondertussen zorgden de saxofonist, pianist en contrabassist voor sfeervolle jazzmuziek.

Rond 19.45 uur gingen de laatste gasten lachend weg en keken wij voldaan en met een glimlach terug op de netwerkborrel. Op naar het 5-jarig jubileum in 2020!

Het doel van onze netwerkborrel
In een wereld waarin alles verandert, de tijd voorbij vliegt en de technologie in een razend tempo groeit, moeten we soms even stil staan en zien wat we nodig hebben om in onze kracht te staan en te groeien.

Het mooie van de Havenstad Haringparty is dat het een gemêleerd gezelschap is. Zo zorgen we ervoor dat er tijd is om jouw business verder te laten groeien dan alleen binnen de sector waarmee je dagelijks spreekt. Alleen dat zorgt er al voor dat de Havenstad Haringparty dé haringparty van het jaar is. We zien dat ook aan de gastenlijst, want ieder jaar groeit het aantal aanwezigen.

Positieve reacties van de aanwezigen
Zoals elk jaar vragen we de aanwezigen naar hun ervaring. Hieronder lees je de leukste reacties die we hebben ontvangen:

01
Top borrel!
02
Top evenement. Tot volgend jaar!
03
Hele mooie locatie, leuke mensen, goed georganiseerd.
04
Het was in één woord fantastisch.
05
Leuk evenement, goed georganiseerd en leuke mensen ontmoet.
06
Was super!

Het organisatieteam
Ook het organisatieteam mogen we niet vergeten, want het begint allemaal bij een team van collega’s van zowel Hoffelijk als FINTREX ‘part of Yource’, die maandenlang bezig is geweest om het evenement tot een succes te maken. Van de website, uitnodigingsmails en branding op de dag zelf, tot aan het vastleggen van de locatie en het regelen van de entertainment. Aan alles wordt gedacht.

Wij kijken nu al uit naar de volgende editie. Via www.havenstadharingparty.nl blijf je op de hoogte.

Tot volgend jaar!

Foto's Havenstad Haringparty 2019