De toekomst van Alex

Alex heeft ons behoorlijk laten schrikken. Naast trainingen geven voor Hoffelijk gaat hij binnenkort ook iets anders doen.

Je gaat binnenkort voor jezelf starten. Kun je daar meer over vertellen?
“Ik heb de afgelopen tijd lang nagedacht over waar ik echt gelukkig van word. Dat is een combinatie van zelf adviseren en het geven van trainingen. Daarom heb ik besloten om vanaf 1 mei voor mezelf te beginnen en weer volop te gaan adviseren. Terug naar hoe het ooit allemaal is begonnen.”

Kun je al iets meer vertellen over wat je precies gaat doen?
“Ja, ik ga me focussen op drie adviesgebieden: hypotheekadvies, financiële planning en vermogensmanagement. De komende maanden zullen eerst de activiteiten op het gebied van hypotheekadvies opgestart worden, snel daarna financiële planning en vermogensmanagement. Daarnaast zal ik ook trainingen blijven geven voor Hoffelijk.”

Wat is voor jou de belangrijkste reden geweest om deze stap te zetten?
“Toen ik vier jaar geleden mijn Master of Financial Planning afrondde en de verkiezing voor financieel planner van het jaar won, heb ik de overstap gemaakt naar Hoffelijk. Ik wilde graag mijn kennis en ervaring inzetten om de missie van Hoffelijk te verwezenlijken: het verbeteren van de financiële dienstverlening. Dit heb ik de afgelopen jaren met veel passie gedaan.

Tegelijkertijd heb ik het enorm gemist om zelf klanten te adviseren en heb ik de behoefte om dit weer te gaan doen. En omdat trainen mij ook nog steeds veel energie geeft, is dit voor mij de ideale combinatie.”

Dus dat betekent dat je aan Hoffelijk verbonden blijft?
“Jazeker. Ik wil nog steeds mijn steentje bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van het advies. Ik heb daarom afgesproken om exclusief verbonden te blijven aan Hoffelijk en zal dan ook nog regelmatig trainingen verzorgen.”

Van een afscheid is natuurlijk geen sprake, maar we willen Alex toch al hartelijk danken voor alles wat hij de afgelopen jaren voor Hoffelijk heeft gedaan en wensen hem veel succes met het opstarten van zijn nieuwe bedrijf.

Plaats hier je reactie...