Een bedankje aan Hoffelijk

Ondanks dat Hoffelijk hard groeit, zwaaien we zo nu en dan ook een collega uit. Zo nemen we vandaag afscheid van Cherryl, die het grootste deel van haar carrière bij Hoffelijk op de afdeling Intern Relatiebeheer doorbracht. We vroegen haar om haar tijd bij Hoffelijk met ons te delen.

Begin januari 2015 kwam ik voor het eerst in aanraking met Hoffelijk. Er werd op dat moment gezocht naar versterking voor het team Examinering & Certificering. Ik hoorde goede verhalen over Hoffelijk, dus besloot ik te solliciteren. Binnen korte tijd kon ik aan de slag.

Een leerzame ervaring
Door de jaren heen heb ik een scala aan werkzaamheden verricht. Van het controleren van diploma’s en certificaten in het kader van de Omwisselactie, tot aan de planning van de Examenbus onderhouden en diploma’s versturen.

Vervolgens kwam ik in team Intern Relatiebeheer terecht waar ik het gros van mijn tijd heb besteed. Dat hield in: het onderhouden van contact met onze grote opdrachtgevers, het verzorgen van de Academy’s en het in kaart brengen van de studievoortgang en opleidingsbehoeften. Hier heb ik veel geleerd, met name over de (vrijwel) oneindige mogelijkheden van Microsoft Excel.

De afgelopen anderhalf jaar hield ik me voornamelijk bezig voor Hoffelijk Kwaliteit, waarbij ik bedrijfsvoeringsaudits uitvoerde en Permanent Compliant-dienstverlening verzorgde. Daarnaast ben ik Functionaris Gegevensbescherming geweest. Je kunt wel zeggen dat ik een flinke groei heb doorgemaakt binnen Hoffelijk

Hoffelijk, bedankt!
In mijn tijd bij Hoffelijk heb ik veel mogelijkheden gekregen om mezelf te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Er is altijd veel ruimte om mee te denken en eigen ideeën in te brengen. Door de korte lijntjes kon ik deze ideeën ook vaak snel doorvoeren en direct de impact daarvan zien. Die vrijheid, flexibiliteit en afwisseling van werkzaamheden zijn voor mij heel belangrijk gebleken. Omdat ik dit bij Hoffelijk heb ervaren, kan ik dit nu meenemen naar mijn volgende baan.

Ik zou niet één hoogtepunt kunnen benoemen van mijn tijd bij Hoffelijk, maar kijk vooral met veel plezier terug op de gehele periode. Uiteraard zijn de “Hoffelijkteambuildingactiviteitenavondjes” die ik samen met een oud-collega organiseerde, de personeelsweekenden en kerstdiners noemenswaardig en onvergetelijk. En stiekem kan ik die paar avondjes samen overwerken en knallen voor de Omwisselactie (achteraf gezien) ook wel waarderen.

Wat ik het meest ga missen? De gezellig(st)e collega’s, de gemoedelijke sfeer op kantoor en de eindeloze (en veelal onzinnige) discussies in de kantoortuin en tijdens de lunch.

Hoffelijk, bedankt!