Een succesvolle start van de nieuwe PE-periode

Op 1 april 2019 ging de nieuwe PE-periode van start. We geven je graag inzicht in hoe de examens de afgelopen vier maanden zijn gegaan bij Hoffelijk. En we kunnen je alvast vertellen dat het succesvolle maanden zijn geweest, dat bewijst ook ons gemiddelde slagingspercentage van 91,5%. We lichten graag verder toe wat de opvallende cijfers per maand waren.

April
De eerste maand begon gelijk goed. Het slagingspercentage lag op 88% en bij zes van de acht beroepskwalificatie werd er 100% gescoord. Waaronder ook op Schade Zakelijk, het examen dat het meest werd afgelegd. Daarnaast werden meer dan de helft van de examens met een 9 of 10 behaald.

Mei
Ook in de tweede maand van de tweede PE-periode werden er volop PE-examens afgelegd. En met succes! Het slagingspercentage lag op ruim 85% en er werd het beste gescoord op de beroepskwalificaties Consumptief Krediet en Pensioen. Nog steeds bijna de helft van de examens werden behaald met een 9 of 10.

Juni
Voor ons was juni de best scorende maand. Het slagingspercentage was deze maand ruim 92% en de examenkandidaten scoorden 100% op vijf beroepskwalificaties. Meer dan een derde behaalde een 9 of een 10 voor het examen. Hiermee scoren de examenkandidaten van Hoffelijk in de eerste drie maanden boven het landelijk gemiddelde.

Juli
Inmiddels zijn er al vier maanden van deze PE-periode verstreken. Waar we vonden dat juni al een topmaand was, scoorden onze examenkandidaten in juli nóg beter. Er werden meer examens afgelegd dan in de maanden ervoor en het gemiddelde slagingspercentage was 96%. Zeven van de acht beroepskwalificaties hadden een 100%-score en nog steeds behaalt ruim een derde van de examenkandidaten een 9 of 10.

We kunnen concluderen dat de eerste vier maanden van deze PE-periode succesvol waren. Ons gemiddelde slagingspercentage bewijst dat ons examengerichte studiemateriaal werkt en goed aansluit op het examen. Ga je binnenkort op PE-examen? Bereid je dan ook optimaal voor met ons studiemateriaal. Ga naar www.hoffelijkfinancieel.nl/pe en kijk welk studiemateriaal het beste bij jou past.

Op naar een volgende reeks van mooie resultaten!