Finance Run 2020
Op vrijdag 4 september 2020 vond de Finance Run plaats. Ook dit jaar heeft Hoffelijk niet stil gezeten en deden onze sportieve collega’s voor de zesde keer op rij mee om Stichting LEF te steunen. De zon scheen en er was een licht briesje voor de verkoeling. Dit jaar renden we niet het gebruikelijke rondje om de Bosbaan heen, maar stippelden we een leuke route rondom ons kantoor uit.
Finance Run

De top 3 van Hoffelijk
De onderlinge strijd was dit jaar nog groter dan voorgaande jaren. Al een maand voor de start werden er uitspraken gedaan over de top 3. Daarnaast waren er ook ambities om de vijf kilometer onder de twintig minuten te lopen. Voor Michael, Thomas en Bob is die ambitie werkelijkheid geworden. De spanning was om te snijden, waarbij Bob van de afdeling Marketing & Communicatie aan het langste eind trok.

De uitslag van de top 3 Hoffelijk collega’s dit jaar:

  1. Bob | 18:57
  2. Thomas |19:07
  3. Michael | 19:24
Finance Run

Bob over de race
“Ik werk pas twee maanden bij Hoffelijk, maar ik vind het leuk om te zien dat Hoffelijk meedoet aan de Finance Run. Ik ben zelf sportief aangelegd en ik haal hier ook mijn plezier uit. Naast dat het een hartstikke gezellig evenement was, vond ik het ook mooi om te zien dat Hoffelijk maatschappelijk betrokken is.

De race verliep zoals ik had gepland. Ik bleef constant op de tweede plek rennen, tot de laatste 200 meter. Toen haalde ik met een eindsprintje Thomas in. Ik ben hartstikke blij met mijn tijd én natuurlijk met mijn eerste plaats.”

Finance Run 2020

We willen de organisatie van de Finance Run en de interne organisatie van Hoffelijk bedanken voor het neerzetten van het prachtige evenement. Alle RIVM-maatregelen zijn tijdens de run en de borrel achteraf nageleefd. Hopelijk zijn we volgend jaar gewoon weer op de Bosbaan te vinden.