Geavanceerde boekingsmodule

We hebben goed nieuws! Onze nieuwe boekingsmodule voor Wft- en PE-examens is live. Hierin hebben we het aanbod van de drie grootste (Wft-)examenlocatienetwerken van Nederland samengebracht. Ondanks de grote verschillen in hoe de locatienetwerken hun aanbod ontsluiten, is ons Development team erin geslaagd de realtime beschikbaarheid van al deze locaties nu in één overzicht weer te geven.

Gemakkelijk je examen boeken
De nieuwe boekingsmodule geeft je de optie om te zoeken op woonplaats of postcode en een voorkeursdatum te selecteren. Op basis van die gegevens krijg je jouw beste match te zien en worden er ook een aantal extra suggesties gedaan.

Hoffelijk boekingsmodule

Het boeken van je examen is niet alleen gemakkelijker geworden, maar ons aanbod heeft zich ook uitgebreid. Je kunt voor je examens terecht op meer dan 55 examenlocaties. Met het einde van de eerste PE-periode die nadert, komt deze nieuwe boekingsmodule precies op tijd.

De voordelen bij Hoffelijk
Met ons aanbod is er altijd een examenlocatie bij jou in de buurt! Dit bespaart je gegarandeerd reistijd en -kosten. Ook heb je het voordeel dat je bij Hoffelijk je examens kunt afleggen in de avonduren of op zaterdag.

De boekingsmodule is vanaf nu beschikbaar. Kijk op www.hoffelijk.nl/examens voor het aanbod en boek je examen direct.

Benieuwd naar onze nieuwe boekingsmodule in de media? Bekijk de berichten op InFinance en VVP Online.