Het eerste halfjaar van de tweede PE-periode

Het eerste halfjaar van de tweede PE-periode is voorbij gevlogen. Eerder deelden we al de slagingspercentages van de eerste succesvolle maanden. De hoogste tijd om ook de resultaten van de maanden erna te delen en te kijken hoe onze examenkandidaten scoren ten opzichte van het landelijke resultaat, dat het CDFD onlangs publiceerde.

Een terugblik
Ons gemiddelde slagingspercentage lag in de eerste vier maanden op 91,5%. Een mooi resultaat, met de maand juli als hoogtepunt. Het slagingspercentage lag in deze maand op maar liefst 96%. Een stuk hoger dan het landelijk resultaat, dat volgens de cijfers van het CDFD op 84,6% lag.

Augustus
In de maand augustus behaalden onze examenkandidaten opnieuw een resultaat om trots op te zijn: 93% behaalde het PE-examen. Op zes beroepskwalificaties werd 100% gescoord en bijna de helft van de examenkandidaten behaalde een 9 of een 10 voor het examen. Een stuk hoger dan het landelijk resultaat, dat deze maand op 82,1% lag.

September
Ook in september behaalden examenkandidaten een mooi resultaat, zo slaagde 88% en werd er wederom op zes van de acht beroepskwalificaties een 100%-score behaald. Het landelijk slagingspercentage lag in september op 85,6%.

Het gemiddelde slagingspercentage voor het eerste halfjaar van deze PE-periode bij Hoffelijk is 90,3%. Een fantastisch resultaat wat ons betreft! Ga jij binnenkort je PE-examen afleggen en wil je je optimaal voorbereiden? Ga naar www.hoffelijkfinancieel.nl/pe en kies het studiemateriaal dat het beste bij jou past.