Hoffelijk en FOI introduceren gezamenlijk een nieuw concept

Samen met opleidingsinstituut FOI bundelen we onze krachten om Permanent Actueel aan te bieden aan de zakelijk adviseur. We richten ons op adviseurs in de praktijk van corporate finance, de vastgoedbeleggers en adviseurs in de commercieel vastgoed praktijk. De samenwerking is inmiddels beklonken door onze Algemeen Directeur Wesley van ’t Hof, Partner en Trainer van FOI Jaap Huurnink en Partner en Opleidingsadviseur Marleen van de Sande, ook van FOI.

Twee opleiders, één doel
Samen gaan we ervoor zorgen dat de relevante actuele wijzigingen in de regelgeving en financiële markt ontsloten worden aan de zakelijk dienstverleners. FOI heeft de expertise voor deze doelgroep en kent de ontwikkelingen. Zij vertalen dit naar de dagelijkse praktijk van de doelgroepen en maken hoogwaardige content. Wij bieden het concept, zorgen voor de contentverrijking (zowel tekstueel als in de vorm van video en animatie) en ontsluiten de content via onze innovatieve digitale leeromgeving.

Kennis permanent actueel houden
Door Permanent Actueel te volgen, blijven de zakelijk adviseurs aantoonbaar op de hoogte van de relevante ontwikkelingen binnen hun vak. Deze nieuwe vorm van Permanent Actueel heeft twee varianten: Corporate Finance en Commercieel Vastgoed.

Wesley van ’t Hof: “Permanent Actueel is een gedachte, niet alleen een product of eis. Het is een methode om te leren. Op frequente basis kleine beetjes kennis tot je nemen om je vak beter te kunnen verstaan. Ik ben erg blij dat we hiermee een nieuwe groep adviseurs gaan bedienen. Het is ook een mooie aanvulling voor onze bestaande doelgroep die ook de ondernemer steeds meer van dienst is.”

Nieuwe manier van PE
“De zakelijk adviseurs hebben nu geen PE-certificering zoals in de particuliere markt. Maar de noodzaak om je continu te ontwikkelen is er uiteraard wel. Onze trainingen zijn praktijkgericht en actueel, maar wij en onze opdrachtgevers vinden het belangrijk dat de kennis ook na de training actueel blijft. Daarom bieden we deze kennisupdates op een innovatieve en toegankelijke manier aan in samenwerking met Hoffelijk. Dit concept kan de traditionele klassikale PE-dagen gaan vervangen”, aldus Marleen van de Sande.

Wesley, Jaap en Marleen verwachten dat er dit jaar al zo’n 500 zakelijk adviseurs zullen starten met Permanent Actueel Corporate Finance en/of Commercieel Vastgoed.