Hoffelijk neemt opleider Financial Academy over

Hoffelijk neemt de activiteiten van opleider Financial Academy over. Financial Academy is een opleider in de financiële zorgverlening en biedt (o.a.) een CPION-geaccrediteerde Post hbo-opleiding Bewindvoerder, een basisopleiding en diverse PE-opleidingen aan bewindvoerders, schuldhulpverleners en budgetcoaches aan. De overname ziet toe op de klanten, de opleidingen en de aan Financial Academy verbonden docenten en auteurs.

Ons netwerk in de financiële zorgverlening uitbreiden
Edwin Deijs, onze directeur: “Deze overname past in onze strategie om naast autonome groei ook te groeien via gerichte samenwerkingen en overnames”. Hij vervolgt: “Door de overname van Financial Academy breiden wij ons netwerk in de financiële zorgverlening verder uit en krijgen wij de beschikking over een aantal kwalitatief hoogwaardige opleidingen. Deze zullen we in lijn gaan brengen met onze opleidingsvisie en opnemen in ons opleidingsaanbod”.

Randolf Mulderij (Directeur Financial Academy): “Financial Academy staat en is klaar voor de volgende fase. Met Hoffelijk hebben wij een partij gevonden waar ik mijn klanten met een gerust hart aan toevertrouw en waar de volgende fase verder vorm kan krijgen. Na mij jaren te hebben ingezet voor Financial Academy is het nu tijd voor het naleven van een persoonlijke ambitie. Ik wil meer direct en intensiever contact met professionals in de praktijk en ga mij daarom toeleggen op coaching en het vervullen van tijdelijke opdrachten.”

Hoffelijk voor bewindvoerders
Toen we in 2010 werden opgericht hebben we ons in de beginjaren alleen gericht op de financiële dienstverlening. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met ruim 50 medewerkers in dienst, jaarlijks meer dan 20.000 cursisten die we opleiden en verschillende entiteiten. Vanuit onze missie om ook de kwetsbaren in de samenleving financiële rust te bieden, zijn we sinds 2017  actief voor professionals in de financiële zorgverlening (o.a. bewindvoerders, schuldhulpverleners en budgetcoaches). Op 25 juni aanstaande organiseren we dan ook het eerste Hoffelijk Bewindvoerderscongres, waar tussen de 150 en 200 professionals elkaar ontmoeten en van elkaar gaan leren. Waar we ons tot nu toe met permanent actueel en permanente educatie alleen richtte op continue vakbekwaamheid, kunnen we door de overname voortaan ook startende professionals opgeleiden en kunnen we een bijdrage aan kwalitatieve instroom in de sector leveren.

Aan de slag?
Wil je aan de slag met één van de opleidingen? Beide opleidingen gaan op 23 mei van start. Ga naar financielezorg.nl voor meer informatie over de opleidingen en meld je direct aan!