Hoffelijk Juridisch
Hoffelijk nu ook actief als vernieuwende opleider voor advocaten en juristen

De afgelopen tijd heeft het team van Hoffelijk Juridisch enorm hard gewerkt aan de ontwikkeling van het vernieuwende opleidingsconcept voor de juridische sector, Permanent Actueel. En dit is beloond! De Nederlandse Orde van Advocaten heeft Hoffelijk Juridisch geaccrediteerd als erkende opleidingsinstelling en zo gaan wij naast financieel adviseurs en financieel zorgverleners, ook advocaten en juristen met onze unieke opleidingsmethode volledig ontzorgen.

Uitbreiding van ons opleidingsaanbod
Na het succes in de financiële sector en financiële zorgsector biedt Hoffelijk vanaf nu ook Permanent Actueel aan voor de juridische sector. Hoffelijk Juridisch gaat met een eigen en gefocust team aan de slag voor en met advocaten en juristen. Wesley, onze Algemeen Directeur: “Zo behouden we volledige focus op onze corebusiness maar kunnen we met het nieuwe team ook deze sector continu opgeleid houden.”

In de financiële sector zorgde de invoering van het vakbekwaamheidsbouwwerk destijds voor een verandering in het systeem van Permanente Educatie. De juridische sector maakt op dit moment een soortgelijke transitie door. De uitgangspunten van ons Permanent Actueel concept sluiten naadloos aan op de veranderende visie op onderwijs in de juridische sector.

De juridische sector en Hoffelijk
De keuze om met en voor advocaten en juristen aan de slag te gaan is weloverwogen gemaakt. De toenemende digitalisering zorgt ervoor dat de werkdruk in de juridische sector toeneemt. Steeds meer taken moeten in kortere tijd gedaan worden. Ook worden de eisen van cliënten hoger vanwege de toegankelijkheid tot kennis en informatie. Daarnaast volgen de ontwikkelingen in de juridische sector elkaar in rap tempo op, wat resulteert in de behoefte van advocaten en juristen om continu op de hoogte te zijn van wat er speelt. Dit waren voor Hoffelijk redenen om verdiepend onderzoek te doen naar de mogelijkheden voor het aanbieden van een vernieuwend opleidingsaanbod dat aansluit op deze ontwikkelingen.

Daarnaast hebben wij geconstateerd dat het online opleidingsaanbod in de juridische sector toeneemt. Het is echter van belang dat de kwaliteit van het (digitale) onderwijs gedurende deze toename behouden blijft. Dat blijkt voor traditionele partijen een uitdaging, waarover Hoffelijk al eerder aan de bel trok. Jordy, onze Programmamanager Zakelijke Dienstverlening, geeft aan: “Doordat advocaten en juristen hun tijd alsmaar beter moeten besteden, blijkt dat er veel vraag is naar effectieve en efficiënte online onderwijsvormen. Steeds meer opleiders maken dan ook de overstap naar digitaal onderwijs. Een klassikale opleiding is alleen niet eenvoudig om te zetten naar een digitale variant. Dit type onderwijs vergt namelijk een andere aanpak en kan daardoor niet 1-op-1 worden overgezet. Vandaar dat wij ervoor hebben gekozen met een nieuw concept te komen dat volledig is gericht op effectief digitaal leren.”

Permanent Actueel
Vanaf nu kunnen advocaten en juristen met Permanent Actueel volledig digitaal continu up-to-date zijn en blijven van de laatste ontwikkelingen binnen hun rechtsgebied(en). Doordat de relevante actualiteiten altijd praktisch worden vertaald, zorgen wij ervoor dat de deelnemers deze direct kunnen toepassen in de praktijk. Onze leeractiviteiten kunnen altijd en overal, met een korte time to market, worden geraadpleegd in de persoonlijke online leeromgeving. Daarbij kunnen advocaten en juristen direct hun PO-punten behalen. Met Permanent Actueel besparen deelnemers tijd die zij kunnen besteden aan hun cliënten, relaties en verdere ontwikkeling.

Probeer Permanent Actueel nu een maand gratis
Ontdek zelf de vele voordelen van Permanent Actueel door je nu aan te melden voor een gratis proefmaand. Je krijgt een maand lang volledig kosteloos toegang tot de belangrijkste ontwikkelingen in jouw rechtsgebied(en) in onze digitale leeromgeving. Hiermee kun je direct 1 PO-punt behalen. Vraag direct je proefmaand aan via onze website.

Hoffelijk Juridisch

Meer informatie over het vernieuwende opleidingsaanbod van Hoffelijk voor de juridische sector is te vinden op onze website. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met Jordy de Kleer via 010 – 760 11 07 of j.kleer@hoffelijk.nl.

Meer weten?

Dit nieuws is ook gedeeld door VVP Online, Mr. en am:web.