Hoffelijk verbindt tijdens online teambuildingsactiviteiten

Op 30 januari bestond Hoffelijk 11 jaar, daarom kwamen we begin februari online samen om dit te vieren. Waar we normaal gesproken elk jaar met onze Hoffelijkers een weekend weggaan, is het dit jaar anders en vonden de teambuildingsactiviteiten online plaats. Zo deden we meerdere interactieve strategische sessies, een kookworkshop en een outdoor bingo, verspreid over twee middagen. Individueel, maar toch samen.

Van elkaar leren tijdens interactieve sessies
Tijdens het jaarlijkse personeelsweekend delen we altijd de cijfers en resultaten van het afgelopen jaar. Wat gaat er goed? En wat kan er beter? Ook dit jaar bespraken we deze onderwerpen en hielden we daarnaast meerdere strategische sessies. We verdeelden onze collega’s in verschillende groepjes om na te denken en te sparren over stellingen. De eerste sessie vond binnen het team plaats en de tweede sessie met collega’s uit andere teams om zo ervaringen uit de eerste sessie te delen en van elkaar te leren.

Interactieve heisessies

Hoffelijk MasterChef
Naast de interactieve sessies, was er genoeg tijd voor leuke activiteiten. Zo ook een online kookworkshop. Onze collega’s maakten voorafgaand een keuze tussen twee gerechten en konden alle ingrediënten alvast in huis halen. Een echte chef kookte het volledige gerecht mee en vertelde ons precies wat we moesten doen. Hoe leuk is dat? Onze collega’s waande zich als ware MasterChefs! Toch konden alleen Michael en Robert er vandoor gaan met de bokaal.

Interactieve heisessies

Outdoor Bingo
Hoffelijk zou Hoffelijk niet zijn zonder een competitie. Omdat we vitaliteit belangrijk vinden sloten we de teambuildingsessies af met een outdoor bingo. Naar buiten dus! Opnieuw verdeelden we onze collega’s over verschillende groepjes en ieder team kreeg een bingokaart met opdrachten. De opdrachten bestonden uit verschillende objecten waarmee onze collega’s een selfie moest maken. Deze objecten waren te vinden op straat of bij het dichtstbijzijnde bos of park. Een echte teambuildingsactiviteit, want je moet van tevoren goed afspreken wie welke opdrachten uitvoert. Per opdracht konden onze collega’s punten verdienen voor zowel de snelheid als de creativiteit. Dit leverde een flinke onderlinge strijd, maar ook ontzettend leuke foto’s op! Het team van Arthur, Eric-Jan, Marvin, Peter-Bas en Zoë wist uiteindelijk de meeste punten te behalen.

Interactieve heisessies

Ervaringen van onze collega’s
“De inhoudelijke onderdelen zorgden vooral voor opheldering en betrokkenheid. We gingen in op onze ontwikkeling als professional, maar ook op welke keuzes we zouden maken als we verantwoordelijk zouden zijn voor de strategie van Hoffelijk. De verschillende perspectieven op deze vragen zorgde bij mij voor een onwijze open mindset. Wat mij het meest is bijgebleven is de outdoor bingo. Het idee dat je allemaal in je eigen omgeving aan het zoeken bent om samen tot een groter geheel te komen, is prachtig.” Aldus onze Marvin.

Ook onze Corine wilde haar ervaring met ons delen: “Mooi om te zien dat je op afstand toch echt verbonden met elkaar kunt zijn! Onder andere door strategische overleggen om Hoffelijk nog beter te maken, maar ook door een super fanatieke outdoor bingo. Twee activiteiten waar je op verschillende manieren samen komt.”

Interactieve heisessies

Wil je dit ook ervaren?
Met elkaar hebben we twee hele leuke middagen gehad. Volgens Marvin een leuke afwisseling tussen inhoudelijk en plezier: “Verbinding tussen mensen zorgt voor kracht en energie. Hoffelijk is er met de sessies 100% in geslaagd om deze verbinding teweeg te brengen en zo te zorgen voor een nóg hechtere teamgeest.”

Lijkt het jou ook leuk om onderdeel te worden van ons team? Kijk dan naar onze openstaande vacatures.

Bekijk onze vacatures