IT en development

Als digitale opleider heeft Hoffelijk veel applicaties in beheer. In het verleden hebben we ervoor gekozen om systemen te outsourcen. Nu zijn we op een punt dat we meer aandacht willen besteden aan de integratie van het gehele systeemlandschap met een integrale website en klantportaal. Ook willen we in-house werken aan de ontwikkeling van andere innovatieve standalone applicaties.

Word je blij van het ontwikkelen en optimaliseren van de verschillende (digitale) producten en systemen die procesoptimalisatie ten goede komen? Beschik jij over hands-on-mentaliteit en loop jij warm voor systeemintegratie en het uitwerken van nieuwe features en ideeën? Dan is de afdeling IT en development dé plek voor jou. Hier is geen dag hetzelfde en is elke dag weer een nieuwe uitdaging! Lees hieronder de functieomschrijvingen.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met:

Karin Nijssen
Specialist Procesoptimalisatie & Product Owner

Openstaande vacatures

Afdeling
Development

Dienstverband
32 – 40 uur

Locatie
Rotterdam

Ervaring
Minimaal 2 jaar

Minimale educatie
HBO

Hoffelijk is op zoek naar een ervaren Microsoft Dynamics 365 Functioneel Applicatiebeheerder die met zijn/haar ervaring onze CRM-implementatie kan leiden. Momenteel bestaat onze Development afdeling uit 11 collega’s, waaronder webdevelopers, een CRM-projectteam en UX Webdesigners. Samen met de Product Owner ben je dé gesprekspartner van de business, heb je een duidelijke visie op CRM, vertaal je bedrijfsbehoeften naar processen en functionele requirements én beschik je over een helicopterview over de primaire applicaties. Je bent het aanspreekpunt voor alle Microsoft Dynamics gerelateerde vragen, incidenten en problemen van interne Hoffelijk-gebruikers en verantwoordelijk voor de
(strategische) doorontwikkeling van het CRM.

Als Functioneel Applicatiebeheerder heb je veel inspraak in de oplossingsrichting(en) die we als Hoffelijk in het CRM zullen kiezen. Naast de adviserende en leidinggevende rol verwachten we ook dat je hands-on mee configureert met jouw projectteam.

Loop jij warm voor systeemintegratie en het uitwerken van nieuwe features en ideeën? Kun jij verschillende afdelingen ondersteunen door je kennis te delen en het CRM-team hierin meenemen en aansturen? Vind je het een leuke uitdaging om betrokken te zijn bij het opzetten van het CRM in Dynamics? Oftewel: wil je graag de out of the box oplossing veranderen in een op Hoffelijk toegespitste maatwerkconfiguratie? Dan is deze functie écht iets voor jou! Bij ons is geen dag hetzelfde en zien we iedere dag als een nieuwe kans om nóg beter te presteren!

Wie ben jij?

 • Minimaal 2 jaar werkervaring met Microsoft Dynamics CRM;
 • Kennis en ervaring met Power BI, Office 365, SharePoint is een sterke pré;
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau. Gerelateerde opleiding zoals Business Information Management, Technische Bedrijfskunde, ICT-servicemanagement of Informatica is in je voordeel maar geen vereiste;
 • Je werkt graag agile en bent een teamplayer;
 • Je hebt interesse in datamanagement en procesoptimalisatie;
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen;
 • Je bent verantwoordelijk, ondernemend, initiatiefrijk en zelfstandig;
 • Je werkt gestructureerd en nauwkeurig;
 • Je schrijft en spreekt goed Nederlands;
 • Je bent tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar;
 • Je bent – bij voorkeur – woonachtig in de omgeving van Rotterdam.

Wat bieden wij?

 • Aan de slag gaan bij een dynamisch, ambitieus en zeer dienstverlenend bedrijf, waar continu verbeteren en innoveren hoog in het vaandel staan;
 • Een meer dan marktconform salaris en bijbehorende arbeidsvoorwaarden;
 • Begeleiden en aansturen van het CRM-projectteam;
 • Een open en informele cultuur en een goede omgeving voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Afdeling
Operationele zaken / Development

Dienstverband
32 – 40 uur

Locatie
Rotterdam

Ervaring
Medior (IT) / Geen vereiste (Webdevelopment)

Minimale educatie
HBO

In deze combinatiefunctie ben je enerzijds de beheerder van (en het aanspreekpunt voor) de interne IT-omgeving en anderzijds werk je op de afdeling Development waar je onze ontwikkelaars ondersteunt in de ontwikkeling en implementatie van applicaties in ons applicatielandschap.

Als leverancier van (voornamelijk) digitale opleidingen is een zorgvuldig gemanagede IT-omgeving een absolute randvoorwaarde voor het goed kunnen bedienen van onze klanten. Daarom zijn we op zoek naar een betrouwbare collega die deze belangrijke taak op zich kan nemen. Onder IT-beheer valt in dit geval alles op het gebied van systeem- netwerk- en werkplekbeheer. Ook zijn we bezig met een IT-migratie van outsourcing naar insourcing. Wellicht dat jij deze migratie in zijn geheel kan begeleiden (of anders in ieder geval onder toezicht van een ervaren IT’er kan ondersteunen). Omdat de functie van IT-beheerder naar verwachting geen 32 tot 40 uur in beslag zal nemen, vullen we de functie aan met werkzaamheden op het gebied van webdevelopment.

Als webdeveloper ga je je bezighouden met het vertalen van abstracte concepten en designs naar gebruiksvriendelijke oplossingen. Je weet de wensen van de klant om te smelten in simpele, compacte en intuïtieve ideeën. Je krijgt daarbij de mogelijkheid om gebruik te maken van de nieuwste technologieën en wordt ook gevraagd om nadrukkelijk mee te denken over de verschillende functionaliteiten en mogelijke verbeteringen. In deze rol leiden we je op tot PHP-programmeur die object-georiënteerd te werk gaat en leer je over front-end technieken zoals html, SCSS en JS (ES6). Verder ga je werken met het CMS Drupal en de frameworks Laravel en React.

Tot slot ben je in deze functie het verbindingsstuk tussen de afdeling Development en de interne IT-omgeving. Het is jouw taak om ieder concept dat op Development wordt uitgedacht en uitgewerkt, te toetsen aan de interne IT-omgeving en mogelijke conflicten te constateren.

Dus heb jij aantoonbare kennis en kunde op het gebied van systeem-, netwerk- en werkplekbeheer en heb je daarnaast ambities en interesses om de richting van webdevelopment op te gaan? Dan treden wij graag met je in contact.

Wie ben jij?

 • Je bent stressbestendig en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
 • Je vindt het leuk om de IT-omgeving voor zo’n 50 á 60 collega’s te beheren;
 • Je hebt aantoonbare kennis en kunde op het gebied van systeembeheer (Office 365, AD, Exchange, Storage & Back-up, sFTP), netwerkbeheer (Cisco, VPN, Firewalls, eventueel VoIP) en werkplekbeheer;
 • Je hebt de ervaring en vaardigheden om een IT-migratie van outsourcing naar insourcing te begeleiden (dit is een pré, geen vereiste);
 • Je vindt het leuk om, naast de werkzaamheden voor IT, opgeleid te worden tot webdeveloper en in dat leerproces te werken met gangbare programmeertalen en frameworks;
 • Je werkt graag agile en bent een teamplayer;
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Rotterdam.

Afdeling
Development

Dienstverband
32 – 40 uur

Locatie
Rotterdam

Ervaring
Medior

Minimale educatie
HBO

Als developer ga je je bezighouden met het vertalen van abstracte concepten en designs naar gebruiksvriendelijke oplossingen. Je weet de wensen van de klant om te smelten in simpele, compacte en intuïtieve ideeën. Je krijgt daarbij de mogelijkheid om gebruik te maken van de nieuwste technologieën en wordt ook gevraagd nadrukkelijk mee te denken over de verschillende functionaliteiten en mogelijke verbeteringen.

Hoffelijk levert maatwerk aan al haar opdrachtgevers en alle systemen zijn white label-applicaties. Dat maakt het voor bedrijven mogelijk om een eigen huisstijl door te voeren met eigen functionaliteiten en content. Uiteraard zorgt dat ook voor complexere techniek en uitdagende projecten.

Wie ben jij?

 • Je bent een full-stack of back-end web developer;
 • Je hebt ervaring met object-georiënteerd programmeren in PHP;
 • Je bent bekend met het werken met een framework (bijv. Laravel, Symfony of Drupal8);
 • Je vindt security en testing belangrijk;
 • Je bent op zoek naar complexe technische uitdagingen;
 • Je werkt graag agile en bent een teamplayer;
 • Ervaring met API-driven architectuur en UI framworks zoals React is een pré;
 • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Je bent – bij voorkeur – woonachtig in de omgeving van Rotterdam.
Hoffelijk in beeld
Wij bieden jou:

Flexibele werktijden en thuiswerken

Marktconform salaris

Studiemogelijkheden

Reiskostenvergoeding of lease-auto

Doorgroeikansen

Teamuitjes

Benieuwd naar je toekomstige collega's?Maak kennis
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met:

Karin Nijssen
Specialist Procesoptimalisatie & Product Owner

Benieuwd naar Hoffelijk?