IT en development

Als digitale opleider heeft Hoffelijk veel applicaties in beheer. In het verleden hebben we ervoor gekozen om systemen te outsourcen. Nu zijn we op een punt dat we meer aandacht willen besteden aan de integratie van het gehele systeemlandschap met een integrale website en klantportaal. Ook willen we in-house werken aan de ontwikkeling van andere innovatieve standalone applicaties.

Word je blij van het ontwikkelen en optimaliseren van de verschillende (digitale) producten en systemen die procesoptimalisatie ten goede komen? Beschik jij over hands-on-mentaliteit en loop jij warm voor systeemintegratie en het uitwerken van nieuwe features en ideeën? Dan is de afdeling IT en development dé plek voor jou. Hier is geen dag hetzelfde en is elke dag weer een nieuwe uitdaging! Lees hieronder de functieomschrijvingen.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met:

Joris Steyn
Lead Developer

Openstaande vacatures

Afdeling
Development

Dienstverband
32 – 40 uur

Locatie
In overleg

Ervaring
Junior/medior

Minimale educatie
N.v.t.

Loopt jouw hoofd over van de ideeën voor nieuwe apps? Kun je niet wachten om alles over mobile app development te leren en jouw skills hiervoor in te zetten? Dan is een baan als mobile appontwikkelaar bij Hoffelijk écht iets voor jou!

Wie zijn wij?
We zullen onszelf eerst even voorstellen: Hoffelijk bestaat uit een jonge, innovatieve club mensen. Als ambitieuze en dynamische opleider ontzorgen wij dagelijks verschillende professionals en organisaties in de financiële en zakelijke sector. Onze development afdeling houdt zich continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten en het optimaliseren van onze bestaande online omgevingen. Dit alles om van meerwaarde voor onze klanten te zijn én te blijven en hen de optimale leerbeleving te geven. Wat ga je doen?

De focus van ons team is aan het verschuiven naar het ontwikkelen van apps. Wij zitten bomvol ideeën, voor bijvoorbeeld games en apps die met gedrag te maken hebben. Samen met jouw creatieve inbreng en passie voor mobile apps willen wij deze ideeën met behulp van het UI-framework Flutter tot leven wekken. Maar je werkzaamheden gaan verder dan alleen het ontwikkelen van apps, want je denkt ook mee om de processen binnen Hoffelijk te optimaliseren en zult samen met je collega’s sparren over het vergroten van het bereik van Hoffelijk.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt achtergrond binnen IT, bijvoorbeeld als web developer of interface designer;
 • Je hebt ervaring met het UI-framework Flutter/mobile app development in de breedste zin van het woord of wil dit graag bij ons leren;
 • Je bent creatief en gaat graag de uitdaging aan om continu met nieuwe ideeën te komen;
 • Je bent een teamplayer en een sparringpartner tegelijk;
 • Je focust op het leveren van een kwalitatief eindproduct; en
 • Je vindt het fijn om te werken aan de hand van een Agile werkwijze.

Wat krijg je van ons?

 • Wij geloven in het bieden van kansen, want als jij floreert, doen wij dat als organisatie ook. Er wordt daarom flink geïnvesteerd in opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Het geijkte “we zijn een jonge en dynamische organisatie” klopt in ons geval écht. De gemiddelde leeftijd van de collega’s ligt rond de 31/32 jaar, óók die van het management en de directie;
 • Er zal veel van je worden gevraagd als zelfstandige professional, maar je krijgt er ook veel gezelligheid en waardering voor terug. Denk aan regelmatige attenties, een kerstdiner, het jaarlijkse personeelsweekend, et cetera; en
 • De vrijheid om de functie op je eigen manier vorm te geven, maar wel een vangnet op de momenten dat je dit nodig hebt.

Interesse?
Denk jij dat wij op zoek zijn naar jou? Stuur dan je cv en motivatie naar sollicitatie@hoffelijk.nl. Geef in je brief duidelijk aan wat jou dé kandidaat voor Hoffelijk maakt en waarom je bij ons wil komen werken. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met j.steyn@hoffelijk.nl.

Afdeling
Development

Dienstverband
32 – 40 uur

Locatie
Rotterdam

Ervaring
Junior/medior/senior

Minimale educatie
Mbo

Als digitale opleider heeft Hoffelijk veel applicaties in beheer. In het verleden kozen we ervoor om deze systemen te outsourcen, maar inmiddels hebben we een klein team van Developers die dagelijks werkt aan de integratie van ons gehele systeemlandschap. We zijn bezig met de ontwikkeling van een integrale website en klantportaal, en werken met innovatieve standalone applicaties.

Als Developer ben je medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen van dit gloednieuwe applicatielandschap. Met moderne tools, frameworks en technieken bouw je mee aan ons platform. Je werkzaamheden kunnen bestaan uit het ontwikkelen van bijvoorbeeld:

 • onze webshop waarin onze examens, digitale trainingen en opleidingen worden verkocht;
 • ons event-driven datawarehouse waarin we koppelingen leggen met alle andere systemen, zowel intern als extern; of
 • een van onze React-dashboards.

Hierbij staan vakmanschap in software engineering en security, en het bewaken van de kwaliteit voorop. Daarnaast hecht je waarde aan pragmatisch programmeren, waarbij het eindresultaat centraal staat.
Je gaat aan de slag in een jong, slim en multidisciplinair team met zo’n vijf collega-ontwikkelaars. Zij zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, en gaan het liefst uit hun comfortzone om nieuwe dingen te leren.

 Wat doe je?

 • Je ontwikkelt robuuste applicaties en zoekt pragmatische oplossingen op basis van moderne tools en technieken;
 • Security en privacy liggen voor jou in de grondslag van een applicatie;
 • Je focust op het leveren van een kwalitatief eindproduct, van frontend tot backend;
 • We praten dagelijks over best practices om onze code schoon en netjes te houden;
 • We hanteren een Agile werkwijze die we continu verfijnen; en
 • Je gaat aan de slag met de uitvoering van code review, testing en CI/CD.

 Wie ben jij?

 • Je werkt graag aan verschillende soorten applicaties, met elk hun eigen uitdagingen, technieken en frameworks;
 • Je hebt ervaring met moderne webtechnieken, frontend frameworks en backend PHP-frameworks (bijv. Laravel, Symfony of Drupal8);
 • Je vindt API’s en single page applicaties gaaf;
 • Je bent gedreven en eigenwijs, maar ook leergierig en je staat open voor andere perspectieven; en
 • Je daagt het team uit zichzelf verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op via 010 – 760 11 00 of stuur een e-mail naar Joris.

Afdeling
IT

Dienstverband
32 – 40 uur

Locatie
Rotterdam

Ervaring
1 jaar

Minimale educatie
Niet vereist

Ben jij een scherpe IT-beheerder met sociale voelsprieten en ben je op zoek is naar een innovatieve en inhoudelijke uitdagend baan? Dan is Hoffelijk op zoek naar jou! 

Wat ga je doen?

 • IT-support: Het helpen van jouw collega’s; 
 • Het beheren van onze Microsoft 365 omgeving; 
 • Het documenteren van IT-processen en schrijven van gebruikersinstructies; 
 • Bijdragen aan de professionalisatie en verbetering van onze IT-omgeving;
 • Het uitzoeken en implementeren van IT-gerelateerde vraagstukken; 
 • Het technisch beheren van websites en andere diensten die wij managen. 

Als IT-beheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van diverse systemen en applicaties die essentieel zijn voor de bedrijfsvoering binnen Hoffelijk. Daarnaast ben jij zoveel mogelijk beschikbaar om je collega’s te ondersteunen in alle aspecten rondom onze IT. 

Binnen Hoffelijk maken we geen gebruik van eerste-, tweede- en derdelijns support. Dit houdt in dat je niet alleen aanspreekpunt bent, maar ook zelf incidenten moet oplossen. Hoffelijk biedt jou de tijd en ruimte om zelfstandig met oplossingen te komen en je kennis uit te breiden. Verder kom je in een team te werken dat open staat voor verbetering en waarin we je uitdagen met verbetervoorstellen te komen.  

Waar beschik jij over?

 • Je hebt minimaal één jaar werkervaring als IT-beheerder, Functioneel applicatiebeheerder, Systeembeheerder of Netwerkbeheerder; 
 • Je hebt ervaring met AD (Azure) en Microsoft Endpoint manager;  
 • Een flinke dosis lef: jij durft op mensen af te stappen en ze proactief te helpen; 
 • Doorzettingsvermogen: jij weet je vast te bijten in problemen, ook als deze wat lastiger zijn om op te lossen; en 
 • Communicatieve vaardigheden: Jij weet tegen wie je vakjargon kunt praten, en tegen wie niet. 

Wie zijn wij?
Hoffelijk is dé innovatieve opleider voor professionals en organisaties van de toekomst. We zijn actief binnen de zakelijke dienstverlening en bieden onze klanten complete ondersteuning in hun ontwikkeling. Dagelijks ondersteunen we meer dan 20.000 professionals via onze digitale applicaties. 

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op via 010 – 760 11 00 of stuur een e-mail naar Anuar.

Hoffelijk in beeld
Wij bieden jou:

Flexibele werktijden en thuiswerken

Marktconform salaris

Studiemogelijkheden

Reiskostenvergoeding of leaseauto

Doorgroeikansen

Teamuitjes

Benieuwd naar je toekomstige collega's?Maak kennis
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met:

Joris Steyn
Lead developer

Benieuwd naar Hoffelijk?