IT en development

Als digitale opleider heeft Hoffelijk veel applicaties in beheer. In het verleden hebben we ervoor gekozen om systemen te outsourcen. Nu zijn we op een punt dat we meer aandacht willen besteden aan de integratie van het gehele systeemlandschap met een integrale website en klantportaal. Ook willen we in-house werken aan de ontwikkeling van andere innovatieve standalone applicaties.

Word je blij van het ontwikkelen en optimaliseren van de verschillende (digitale) producten en systemen die procesoptimalisatie ten goede komen? Beschik jij over hands-on-mentaliteit en loop jij warm voor systeemintegratie en het uitwerken van nieuwe features en ideeën? Dan is de afdeling IT en development dé plek voor jou. Hier is geen dag hetzelfde en is elke dag weer een nieuwe uitdaging! Lees hieronder de functieomschrijvingen.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met:

Karin Nijssen
Specialist Procesoptimalisatie & Product Owner

Openstaande vacatures

Afdeling
Development

Dienstverband
24 – 40 uur

Locatie
Rotterdam

Ervaring
Niet vereist

Minimale educatie
HBO

Jij vult je werkdagen met het ontwikkelen en optimaliseren van de verschillende (digitale) producten en systemen die onze processen verder optimaliseren. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de herziening van het totale applicatielandschap (waaronder de implementatie van een nieuw, zelf te configureren, CRM-systeem en een zelf ontwikkelde webshop). Heb jij een proactieve houding en vind je het leuk om te (leren) configureren in Microsoft Dynamics 365 CRM? Loop jij warm voor verschillende applicaties combineren en integreren en het uitwerken van nieuwe features en ideeën? Ondersteun jij andere afdelingen zoals development en onze backoffice met je analytische, kritische blik en jouw talent in data-analyse/-management? Dan is de perfecte functie voor jou. Bij Hoffelijk is geen dag hetzelfde en is iedere dag weer een nieuwe uitdaging!

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde hbo-studie die aansluit op de werkzaamheden, zoals Business Information Management, Technische Bedrijfskunde, ICT-servicemanagement of Informatica, of rondt deze binnenkort af;
 • Je hebt interesse in New Product Development en procesoptimalisatie;
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen;
 • Je bent verantwoordelijk, ondernemend, initiatiefrijk en zelfstandig;
 • Je werkt gestructureerd en nauwkeurig;
 • Je stelt prioriteiten en hebt aan een half woord genoeg;
 • Je schrijft en spreekt foutloos Nederlands;
 • Je bent (binnenkort) fulltime beschikbaar;
 • Je bent – bij voorkeur – woonachtig in de omgeving van Rotterdam.

Afdeling
Operationele zaken / Development

Dienstverband
32 – 40 uur

Locatie
Rotterdam

Ervaring
Medior (IT) / Geen vereiste (Webdevelopment)

Minimale educatie
MBO/HBO

In deze combinatiefunctie ben je enerzijds de beheerder van (en het aanspreekpunt voor) de interne IT-omgeving en anderzijds werk je op de afdeling Development waar je onze ontwikkelaars ondersteunt in de ontwikkeling en implementatie van applicaties in ons applicatielandschap. Kennis en ervaring op het gebied van development is een pre, maar geen vereiste voor deze vacature.

Als leverancier van (voornamelijk) digitale opleidingen is een zorgvuldig gemanagede IT-omgeving een absolute randvoorwaarde voor het goed kunnen bedienen van onze klanten. Daarom zijn we op zoek naar een betrouwbare collega die deze belangrijke taak op zich kan nemen. Onder IT-beheer valt in dit geval alles op het gebied van systeem- netwerk- en werkplekbeheer. Ook zijn we bezig met een IT-migratie van outsourcing naar insourcing. Wellicht dat jij deze migratie kan begeleiden (of anders in ieder geval onder toezicht van een ervaren IT’er kan ondersteunen). In de eerste maanden van de functie zal de focus vooral liggen op IT-beheer. Als de IT-omgeving goed is ingeregeld, moet deze worden onderhouden en gecontinueerd. Dit neemt naar verwachting een dag per week in beslag. Daarom zal de functie na enkele maanden voor het overgrote deel bestaan uit webdevelopment-werkzaamheden. Het is dus belangrijk dat je interesses en ambities hebt op het gebied van webdevelopment.

Als webdeveloper ga je je bezighouden met het vertalen van abstracte concepten en designs naar gebruiksvriendelijke oplossingen. Je weet de wensen van de klant om te smelten in simpele, compacte en intuïtieve ideeën. Je krijgt daarbij de mogelijkheid om gebruik te maken van de nieuwste technologieën en wordt ook gevraagd om nadrukkelijk mee te denken over de verschillende functionaliteiten en mogelijke verbeteringen. In deze rol leiden we je op tot PHP-programmeur die object-georiënteerd te werk gaat en leer je over front-end technieken zoals html, SCSS en JS (ES6). Verder ga je werken met het CMS Drupal en de frameworks Laravel en React.

Tot slot ben je in deze functie het verbindingsstuk tussen de afdeling Development en de interne IT-omgeving. Het is jouw taak om ieder concept dat op Development wordt uitgedacht en uitgewerkt, te toetsen aan de interne IT-omgeving en mogelijke conflicten te constateren.

Dus heb jij aantoonbare kennis en kunde op het gebied van systeem-, netwerk- en werkplekbeheer en heb je daarnaast ambities en interesses om de richting van webdevelopment op te gaan? Dan treden wij graag met je in contact.

Wie ben jij?

 • Je bent stressbestendig en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
 • Je vindt het leuk om de IT-omgeving voor zo’n 50 á 60 collega’s te beheren;
 • Je hebt aantoonbare kennis en kunde op het gebied van systeembeheer (Office 365, AD, Exchange, Storage & Back-up, sFTP), netwerkbeheer (Cisco, VPN, Firewalls, eventueel VoIP) en werkplekbeheer;
 • Je hebt de ervaring en vaardigheden om een IT-migratie van outsourcing naar insourcing te begeleiden (dit is een pré, geen vereiste);
 • Je vindt het leuk om, naast de werkzaamheden voor IT, opgeleid te worden tot webdeveloper en in dat leerproces te werken met gangbare programmeertalen en frameworks;
 • Je werkt graag agile en bent een teamplayer;
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Rotterdam.

Afdeling
Development

Dienstverband
32 – 40 uur

Locatie
Rotterdam

Ervaring
Medior

Minimale educatie
HBO

Als developer ga je je bezighouden met het vertalen van abstracte concepten en designs naar gebruiksvriendelijke oplossingen. Je weet de wensen van de klant om te smelten in simpele, compacte en intuïtieve ideeën. Je krijgt daarbij de mogelijkheid om gebruik te maken van de nieuwste technologieën en wordt ook gevraagd nadrukkelijk mee te denken over de verschillende functionaliteiten en mogelijke verbeteringen.

Hoffelijk levert maatwerk aan al haar opdrachtgevers en alle systemen zijn white label-applicaties. Dat maakt het voor bedrijven mogelijk om een eigen huisstijl door te voeren met eigen functionaliteiten en content. Uiteraard zorgt dat ook voor complexere techniek en uitdagende projecten.

Wie ben jij?

 • Je bent een full-stack of back-end web developer;
 • Je hebt ervaring met object-georiënteerd programmeren in PHP;
 • Je bent bekend met het werken met een framework (bijv. Laravel, Symfony of Drupal8);
 • Je vindt security en testing belangrijk;
 • Je bent op zoek naar complexe technische uitdagingen;
 • Je werkt graag agile en bent een teamplayer;
 • Ervaring met API-driven architectuur en UI framworks zoals React is een pré;
 • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Je bent – bij voorkeur – woonachtig in de omgeving van Rotterdam.
Hoffelijk in beeld
Wij bieden jou:

Flexibele werktijden en thuiswerken

Marktconform salaris

Studiemogelijkheden

Reiskostenvergoeding of leaseauto

Doorgroeikansen

Teamuitjes

Benieuwd naar je toekomstige collega's?Maak kennis
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met:

Karin Nijssen
Specialist Procesoptimalisatie & Product Owner

Benieuwd naar Hoffelijk?