Jeroen over Permanent Actueel van Hoffelijk

Jeroen Immerzeel maakte vijf jaar geleden voor het eerst kennis met Hoffelijk. Het voelde direct goed en hij heeft daarom Permanent Actueel voor hem en zijn collega’s afgenomen. We vroegen Jeroen waarom hij voor Permanent Actueel van Hoffelijk heeft gekozen éwaarom hij dit nog steeds met plezier volgt.
 

Kun je jezelf kort voorstellen?
Mijn naam is Jeroen Immerzeel. Ik zit al een tijdje in het vak, zo begon ik namelijk tweeëntwintig jaar geleden als Acceptant bij Nationale-Nederlanden. Vervolgens heb ik bij verschillende verzekeraars en verzekeringsmakelaars gewerkt 

Door de jaren heen heb ik er alles aan gedaan om mijn Wftdiplomageldig te houden en om Permanent Actueel te blijvenDit heb ik niet gedaan omdat het een wettelijke verplichting is, maar omdat ik erin geloof dat je je altijd moet blijven bijscholen en je kennisniveau op peil moet houden. Zo houd je ook je kennis bij over onderwerpen die je niet in je dagelijkse praktijk tegenkomt.”

Waarom heb je ervoor gekozen om aan de slag te gaan met Permanent Actueel via Hoffelijk?
Hoffelijk kwam vijf jaar geleden op mijn pad en dat voelde eigenlijk direct goed. Jullie manier van aanpakken is gewoon waanzinnig. Het is makkelijk. Het is overzichtelijk. Er zijn duidelijke casussen en handige toetsingsvragen. Dat vind ik echt goed en daar word ik heel vrolijk van. Ik heb toen samen met de organisatie besloten om met Hoffelijk in zee te gaan 

Mijn ervaring met Hoffelijk is dat jullie heel persoonlijk zijn en korte en makkelijke lijnen hebbenJullie luisteren naar de wensen van de klant en vervullen deze. Daar gaat het om. Ongeacht of één van jullie vrij of op vakantie isjullie doen er alles aan om aan de wensen van de klant te voldoenDe betrokkenheid is heel groot bij Hoffelijk. Dan krijg je ook de gunfactor.”

Wat maakt dat je zo blij wordt van Permanent Actueel?
Ik vind het echt leuk om te doen. Veel mensen snappen dat misschien niet, maar ik heb ook echt gekozen voor het verzekeringsvak, omdat ik het leuk vind. Daarom vind ik het ook leuk om Permanent Actueel te blijven, het vervult mijn kennisbehoefte en zorgt ervoor dat ik continu op de hoogte blijf van de ontwikkelingen binnen mijn vakgebied. 

Hoe pas jij Permanent Actueel toe in het dagelijks leven?
Het is echt verstandig om de artikelen direct in de ochtend te lezen. Mijn afspraken beginnen meestal rond tien uur. Als ik dan rond acht uur/half negen met Permanent Actueel aan de slag kan, dan is dat alleen maar goedHet moet niet iets worden dat je continu maar vooruit blijft schuiven. Maar dat is jullie manier van werken ook niet, jullie zorgen ervoor dat adviseurs echt actueel kunnen blijven. 

Als de ontwikkelingen s ochtends binnenkomen, ga ik er gelijk mee aan de slag. Dat ligt waarschijnlijk ook aan mijn karakter.”

Hoffelijk heeft kortgeleden de leeromgeving gemoderniseerdkun je vertellen wat je van de leeromgeving vindt?
“De nieuwe leeromgeving is nog beter. Het is erg overzichtelijk en intuïtiefHet is voor iedereen zeer makkelijk gemaakt. Als je je dashboard ziet, dan weet je precies waar je naartoe moet.”

Wil je verder nog iets over Hoffelijk kwijt?
Permanent Actueel van Hoffelijk is de mooiste en de beste leeromgeving die je kunt hebben. Hoffelijk is een waanzinnige organisatie en ik ben trots op hoe jullie dat hebben waargemaakt. In de concurrerende makelaarswereld waar ik in zit, vind ik het leuk om te zien dat er ook een organisatie is die zich richt op de ontwikkeling van anderen.