Maak kennis met Ilja

Een halfjaar geleden kwam Ilja bij Hoffelijk werken als Assistent Officemanagement. Dit doet zij naast haar studie Bedrijfskunde. Toen zij hier net kwam werken was haar eerste taak het jaarlijkse personeelsweekend organiseren, samen met collega Yolanda. We vroegen Ilja naar haar ervaring tot nu toe.

Kun je jezelf in het kort voorstellen?
“Mijn naam is Ilja Kurpershoek, ik ben 21 jaar oud en ik woon in Dordrecht. In mijn vrije tijd tennis ik graag en vind ik het leuk om met vriendinnen de stad in te gaan. Daarnaast zit ik momenteel in het derde jaar van de studie Bedrijfskunde in Rotterdam.”

Je bent naast je studie bij Hoffelijk komen werken als bijbaan. Hoe ben je bij ons terecht gekomen?
“Via LinkedIn had ik een bericht geplaatst, omdat ik op zoek was naar een afstudeerstage. Wesley van ’t Hof heeft dit bericht gedeeld met Yolanda Rommers, onze office manager. Toen ik werd uitgenodigd op gesprek had ik inmiddels al een stage gevonden, maar ik wilde toch het gesprek aangaan.

Er was direct een goede klik tussen Yolanda en mij en er was ruimte bij Hoffelijk om aan de slag te gaan als bijbaan. Ik kon direct starten. Dat is inmiddels alweer meer dan een halfjaar geleden. En ik heb het nog steeds ontzettend naar mijn zin.” 

Hoe ziet een dag bij Hoffelijk er voor jou uit?
“Geen enkele dag is hetzelfde bij Hoffelijk en dat maakt het werk juist zo leuk. Ik houd me bezig met verschillende taken waaronder voorraden bijhouden en bestellen, agendabeheer van de directie, klanten en andere bezoekers ontvangen, activiteiten binnen Hoffelijk organiseren en zo kan ik door blijven gaan. De combinatie van de verschillende werkzaamheden, dat is waarom het zo leuk is.”

Wat is het leukste dat je tot nu toe bij Hoffelijk hebt gedaan?
“Het organiseren van het jaarlijkse personeelsweekend. Ik werkte toen pas een maandje bij Hoffelijk, maar mocht gelijk volop meehelpen. Het was natuurlijk ook wel een beetje spannend, want je wordt met zoiets wel in het diepe gegooid, omdat je mensen nog niet heel goed kent. Dat maakte het ook juist weer leuk en het zorgde er direct voor dat ik iedereen goed leerde kennen. Ik vind het altijd leuk om dingen te organiseren en te regelen, dus dat kon ik toen, maar ook bij mijn andere werkzaamheden bij Hoffelijk, goed toepassen.”

Waar ga je de komende periode mee aan de slag?
“In januari bestaat Hoffelijk 10 jaar, dus dan gaan we groots uitpakken en wat leuks doen met alle collega’s. Yolanda en ik zijn verantwoordelijk voor het organiseren hiervan. Daar zal ik me de komende tijd veel mee bezighouden. Wat we precies gaan doen kan ik natuurlijk niet zeggen, maar het zal een weekend worden vol gezelligheid.”

Wat vind je zo leuk aan Hoffelijk?
“Ik vind de variatie in het werk ontzettend leuk, want geen dag is hetzelfde. Daarnaast heb ik het echt naar m’n zin met alle collega’s, de sfeer is heel goed en iedereen kan het goed met elkaar vinden. Zo goed, dat ik sommige collega’s zelfs buiten werk om nog zie of spreek. Tot slot vind ik het ook heel fijn dat ik met deze bijbaan relevante werkervaring opdoe en dat ik nu al binnen het bedrijfsleven werk, ondanks dat ik nog student ben.”