Voorstelronde Patrick
Maak kennis met Patrick

Anderhalf jaar geleden kwam Patrick het grafische team van Hoffelijk versterken, nadat hij al langere tijd betrokken was bij verschillende projecten als externe ontwerper. Hij houdt zich sindsdien dagelijks bezig met het bedenken en ontwerpen van de grafische uitingen van Hoffelijk en helpt zijn collega’s graag om net een stapje verder te gaan met ontwerpen. Benieuwd hoe Patrick zijn tijd bij Hoffelijk tot nu toe ervaart?

Kun je jezelf in het kort voorstellen?  
“Mijn naam is Patrick. Ik ben 29 jaar en ik woon in Ridderkerk samen met mijn vriendin. Bij Hoffelijk werk ik als User Interface Designer en stuur ik het grafische team aan. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor alle uitingen die wij maken. Daarbij kun je denken aan marketinguitingen en alle applicaties, zoals de online leeromgeving en de websites. En sinds kort ook de games en apps.

Verder ondersteunen we met het grafische team de afdeling Kennis & Ontwikkeling met de ontwikkeling van het studiemateriaal. Zo bedenken we gezamenlijk hoe we de lesstof visueel kunnen verduidelijken.”

Voorstelronde Patrick

Wat is het leukste project waar je aan gewerkt hebt?
“Ik vond het ontwikkelen van het klantportaal een leuke en uitdagende opdracht. Het klantportaal is namelijk de centrale plek waar alle data betekenis krijgt en dit op een overzichtelijke en gemakkelijke manier wordt doorvertaald voor onze deelnemers. Zo geven we onze klanten veel inzichten over hun professionele ontwikkeling. Denk hierbij aan de voortgang en resultaten van opleidingen en trainingen die onze deelnemers volgen.

Deze opdracht was toevallig ook mijn eerste opdracht voor Hoffelijk. Naast de uitdaging van de opdracht, vond ik ook de samenwerking met het team van Hoffelijk heel leuk aan dit project.”

Met welk project ga je de komende tijd aan de slag?  
“Na het succes van de eerste escaperoom is het team vol energie aan de slag gegaan met het bouwen van een tweede escaperoom, dus daar zit ik nu middenin. Daarnaast werken we ook aan een gameplatform voor de huidige en toekomstige Hoffelijk games die we ontwikkelen om het leereffect te versterken.

Binnenkort is het ook weer Prinsjesdag. Samen met team Kennis & Ontwikkeling werken we ieder jaar de hele nacht door om woensdagochtend vroeg een samenvatting van alle belangrijke wetswijzigingen klaar te hebben staan.”

Wat is jouw toegevoegde waarde bij Hoffelijk? 
“Ik vind het erg leuk om een visie naar een grafische uiting te vertalen. Hoffelijk uit zich op een persoonlijke, maar toch zakelijke manier. Dit zie je ook terug in onze uitingen. Daarnaast richt ik mij op de gebruiksvriendelijkheid van onze applicaties tijdens het ontwerpproces om de beste gebruikerservaring te realiseren.”

Voorstelronde Patrick

Wat vind je het leukst aan werken bij Hoffelijk? 
“Het leukste aan werken bij Hoffelijk is de verbondenheid tussen de collega’s. We doen het allemaal samen en iedereen geeft elke dag 110% om tot het beste resultaat te komen. Verder staat iedereen voor je klaar. Als ik iets nodig heb, kan ik altijd wel bij één van mijn collega’s terecht. Er is oprechte interesse vanuit iedereen binnen het team.”

Werken bij Hoffelijk
Lijkt het je leuk om ook aan de slag te gaan bij Hoffelijk? Bekijk dan onze openstaande vacatures en solliciteer direct!