Voorstelronde Stacey
Maak kennis met Stacey

In oktober startte Stacey als Projectmanagement Officer bij Hoffelijk. Een functie waarin zij zich al helemaal thuis voelt. Ze bruist van de ideeën en is blij dat ze zich dagelijks voor verschillende projecten en teams mag inzetten. In deze voorstelronde lees je wie deze duizendpoot is, wat zij de afgelopen maanden heeft gedaan en wat zij waardeert in Hoffelijk.

Kun je je zelf in het kort voorstellen?
“Mijn naam is Stacey en ik ben 25 jaar. Ik woon in Rotterdam samen met mijn vriend. Sporten is echt een enorme passie van me. Vroeger deed ik aan langebaan schaatsen op wedstrijdniveau, nu ben ik vooral aan het trainen om 200 km te gaan schaatsen tijdens de alternatieve Elfstedentocht in Oostenrijk. Daarnaast doe ik aan wielrennen, crossfit en zwemmen.

Als ik niet aan het werk of sporten ben, dan vind je mij thuis met een boek op de bank of aan de studie! Ik vind het belangrijk en leuk om mezelf te blijven ontwikkelen, daarom volg ik een thuisstudie zakelijk Engels en heb ik nog een cursus digitale fotografie op de plank liggen.

Voorstelronde Stacey

Voordat ik bij Hoffelijk begon, heb ik gewerkt als backofficemedewerker. Ik deed werkzaamheden van A tot Z. Zo had ik klantcontact, verwerkte ik offertes en dacht ik ook mee met marketingacties. Daar heb ik echt ervaren dat ik het leuk vind om verschillende werkzaamheden uit te voeren en betrokken te zijn bij verschillende teams. Ik vind het vooral leuk bezig te zijn en te blijven.”

Hoe ben je bij Hoffelijk terechtgekomen?
“Ongeveer drie jaar geleden had ik al contact gehad met Wesley, maar toen zat ik nog goed op mijn plek bij mijn toenmalige baan. Ik had wel gelijk bij hem aangegeven dat ik graag contact wilde houden voor eventueel in de toekomst. Afgelopen jaar was het moment daar. Ik scrolde door mijn LinkedIn-berichten en zag mijn gesprek met Wesley. Vervolgens keek ik naar de openstaande vacatures en kwam de vacature voor Projectmanagement Officer tegen. Bij het lezen van de vacature, was ik direct geïnteresseerd en besloot ik Wesley een berichtje te sturen. Zo is het balletje eigenlijk gaan rollen.”

Voorstelronde Stacey

Hoe heb je je eerste weken bij Hoffelijk ervaren?
“De start bij Hoffelijk was grotendeels digitaal. Vanwege het thuiswerkbeleid heb ik online kennismakingsgesprekken ingepland met een aantal collega’s. Het leuke hiervan is dat ik mijn collega’s nog beter heb leren kennen, dan wanneer ik ze bijvoorbeeld alleen even bij de koffiecorner tegen zou komen.

Ik vond het ook heel fijn dat ik de ruimte kreeg om mijn weg te vinden in het online werken. Werk kon ik zelf inplannen en ook ervaren wat voor mij werkt. Met mijn lead Corine heb ik aan het begin een aantal keren op kantoor gezeten, ook dat was fijn om wat meer over Hoffelijk en de werkzaamheden te leren. Al met al voelde ik me erg welkom en werd ik gelijk overal bij betrokken.”

Welke werkzaamheden verricht je bij Hoffelijk?
“De afdeling PMO is ontstaan om projecten die vanuit de verschillende afdelingen worden aangedragen op te pakken. Met andere woorden, meedenken met de teams en hen helpen met bepaalde werkzaamheden. Als Projectmanagement Officer heb ik daarom een heel divers takenpakket. Ik houd me nu vooral bezig met de administratie van trainingen en examens en het aanmelden van de SEH- of FFP-punten. Daarnaast kijk ik mee naar een aantal artikelen voor Permanent Actueel, schrijf ik zo nu en dan een nieuwsbericht voor de marketingafdeling of help ik met het organiseren van personeelsactiviteiten. Voorbeelden hiervan zijn de online kookworkshop en een outdoor bingo die we laatst hebben gedaan! In de toekomst hoop ik ook bij te kunnen dragen aan bijeenkomsten en evenementen.”

Voorstelronde Stacey

Wat is jouw toegevoegde waarde bij Hoffelijk?  
“Ik kan heel snel schakelen. Als ik in een middagje verschillende opdrachten via mijn mailbox ontvang, dan kan ik goed het overzicht bewaren en alle opdrachten snel en zorgvuldig afhandelen. In de tussentijd heb ik ook verschillende voorstellen gedaan om de processen binnen onze afdeling te optimaliseren en ook van toegevoegde waarde zijn voor Hoffelijk, dit mocht ik direct uitvoeren. Ik kijk graag mee naar hoe zaken makkelijker inzichtelijk worden of snel gevonden kunnen worden.”

Wat vind je zo leuk aan Hoffelijk?
“Door de laagdrempelige sfeer heb ik het gevoel dat we alles met elkaar kunnen delen en bespreekbaar maken. Hoffelijk is een hele open organisatie. Als ik een idee heb om bepaalde werkzaamheden efficiënter te maken, dan krijg ik hier direct de mogelijkheid voor. Binnen Hoffelijk worden je ideeën gewaardeerd en als je het vervolgens mag uitvoeren dan is dat natuurlijk extra leuk.”