Maak kennis met Yolanda

Staat er een afspraak voor je ingepland met één van onze directeuren? Grote kans dat je dan al een keer contact hebt gehad met Yolanda. Bij ons op kantoor wordt Yolanda door menig collega gezien als de ‘moeder’ op kantoor. Als Office Manager zorgt zij ervoor dat de dagelijkse gang van zaken op kantoor loopt en elke bezoeker bij Hoffelijk een warm welkom krijgt.

Kun je jezelf in het kort voorstellen?
“Hai, ik ben Yolanda Rommers en ik ben bijna 21 jaar getrouwd met Arthur. We hebben samen twee kinderen. Familie is voor mij erg belangrijk. Ik zeg altijd dat ik twee families heb: mijn gezin en Hoffelijk. Ook Hoffelijk heb ik in mijn hart gesloten.

Voordat ik bij Hoffelijk begon heb ik diverse functies gehad bij verschillende bedrijven. Onze algemeen directeur Wesley van ’t Hof heb ik voor het eerst gezien bij mijn vorige werkgever. Op mijn laatste werkdag daar zei hij: “Dag Yolanda, tot over 2 weken.” Waarop ik antwoordde: “Nou, ik denk niet dat we elkaar nog gaan zien hoor, haha.” Een tijdje later bleek Wesley toch gelijk te hebben, want toen startte ik bij Hoffelijk als Office Manager. Inmiddels werk ik al meer dan vijf jaar bij Hoffelijk en nog steeds met plezier.”

Hoe ziet jouw dag bij Hoffelijk eruit?
“Haha, dat is iedere dag anders! De diversiteit is wat ik leuk vind aan mijn werk. Mijn dag begint in ieder geval elke dag met een warm welkom van John & Henny, degenen die er dagelijks voor zorgen dat ons kantoor schoon is en blijft. Erna verwelkom ik mijn collega’s die één voor één arriveren en zorg ik ervoor dat er elke dag voldoende fruit ligt, wat snacks, een uitgebreide lunch en er heerlijke koffie, thee en sapjes zijn.

Wanneer we gasten verwachten, ontvang ik hen en zorg ik ervoor dat zij zich thuis voelen. Verder beheer ik de agenda’s van de directieleden, plan ik afspraken in voor zowel interne als externe afspraken. Coördineer ik afspraken op verschillende locaties (bijvoorbeeld meetings, lunches en het reserveren van restaurants), regel ik zo nu en dan een borrel voor op kantoor en zorg ik onder andere voor de relatiegeschenken.”

Wat vind je het leukste aan je rol binnen Hoffelijk?
“Zoals ik al zei, de diversiteit aan werkzaamheden. Het is nooit saai! Als ik toch iets moet kiezen, dan is het telefonisch contact met relaties om bijvoorbeeld afspraken in te plannen. Elke keer wanneer relaties via de telefoon ook de warmte, positiviteit voelen die we uitstralen, dan ben ik toch wel een beetje trots. Dat je zo’n gevoel over kan brengen op afstand, vind ik mooi.“

Heb je een voorbeeld?
“Niet echt, maar er is wel eens gezegd: “Wow, wat een warm welkom. You made my day!” en “Heb je nog een zus?”. Toch leuk om te horen!”

 

Wat vind je het leukst aan Hoffelijk?
“De leuke collega’s! Maar ook de warme sfeer, openheid en betrokkenheid onderling. Die dragen allemaal bij aan mijn werkgeluk. Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt en het is echt fantastisch wat Hoffelijk als werkgever allemaal voor haar werknemers doet.

We serveren hier de meest luxe koffie, er is een luxe lunch die elke dag voor de collega’s wordt verzorgd en we krijgen als werknemers enorm veel vrijheid en vertrouwen. Daarnaast pakken we altijd uit met een groot kerstdiner voor de Hoffelijkers en hebben we een jaarlijks personeelsweekend.”

Waar ga je de komende periode mee aan de slag?
“We zijn een maand geleden begonnen met de Hoffelijk Smoothieclub. Wij verzorgen de groentenboxen, zodat de deelnemende collega’s elke ochtend een gezonde smoothie kunnen maken. En over iets meer dan een half jaar is het Kerstmis, dus we zijn al in een ver stadium met het zoeken naar een nieuwe unieke locatie. Vervolgens ga ik aan de slag met het jaarlijkse personeelsweekend. Beide evenementen zullen weer gaaf worden!”