Mail: Onze klassikale PE SEH-trainingen starten na de zomer

Beste Erkend Financieel Adviseur,

Na de zomer gaan we weer van start met onze klassikale PE SEH-trainingen. We kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen, uiteraard volgens de RIVM-regels die op dat moment gelden!

Er zijn dit jaar twee nieuwe klassikale trainingen in de verplichte categorie A, we doen je daarin graag onderstaande suggestie:

Echtscheiding
Direct boeken

Risicobereidheid: adviseur of klant
Direct boeken

Een ander programma of andere datum?
Wil je liever een andere klassikale training volgen of komt een andere datum beter uit voor je? Bekijk dan het volledige aanbod op onze website. Hier vind je ook direct de spelregels voor de PE SEH.

Om de kwaliteit van onze klassikale trainingen te behouden, hebben we ervoor gekozen om deze trainingen niet te digitaliseren. Wil je hier meer over weten? Lees dan ons nieuwsbericht op hoffelijkgroep.nl.

Daarnaast bieden we ook verschillende online mogelijkheden, die speciaal zijn ontwikkeld om digitaal te geven, waaronder de categorie B-programma’s Advieskwaliteit en Oversluiten.

Duurzaamheid
Wist je dat Hoffelijk ook is aangesloten bij het Sectorcollectief Duurzaam Wonen? Samen met tachtig organisaties streven we ernaar om de koopwoningmarkt in Nederland te verduurzamen. We bieden je daarom de e-Learning Adviseur Duurzaam Wonen. Naast drie PE-punten voor de SEH, behaal je met deze digitale opleiding ook het certificaat Adviseur Duurzaam Wonen. Hiermee voldoe je aan de verplichting die gesteld is vanuit de SEH om deze e-learning af te ronden in 2020 – 2021.

Naast deze programma’s biedt Hoffelijk ook een nieuwe uitdaging: de escaperoom Operation Earth: no point of return! Samen met vier tot zes collega’s ga je deze interactieve en spannende uitdaging aan, die volledig in het teken van verduurzaming staat. Weten jullie op tijd de wereld te redden? Reserveer nu je plek!

We zien je graag snel bij een van onze klassikale trainingen!

Met hartelijke groet,

Hoffelijk