Marketing, communicatie & grafisch

Hoffelijk is een ambitieuze en dynamische opleider. Dagelijks ontzorgen we verschillende professionals en organisaties in de financiële en zakelijke sector. Onze Marketing afdeling zorgt ervoor dat we goed gepositioneerd in de markt staan en dat alle marketing en communicatie uitingen er tip-top uitzien (geheel intern verzorgd)!

Ben jij een creatieve, communicatieve uitblinker en lijkt het je gaaf om ons te komen ondersteunen? Op het moment hebben we verschillende vacatures openstaan voor onze Marketing & Communicatie en Grafische afdeling. Lees hieronder de functieomschrijvingen.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met:

Anouk Mulder
Projectmanager

Openstaande vacatures

Afdeling
Marketing & Communicatie

Dienstverband
32 – 40 uur

Locatie
Rotterdam

Ervaring
Starter/medior

Minimale educatie
Hbo

Wat je doet

 • Onderwerpen en invalshoeken bedenken voor informatieve en creatieve content.
 • Creatie van de content middels artikelen, nieuwsbrieven, persberichten, social media posts, et cetera.
 • Verspreiden en beheren van de content op de website en social media kanalen.
 • Monitoren en analyseren van de verspreide content.

Als Content Marketeer creëer jij relevante en waardevolle content die aansluit op de behoeften van onze diverse klanten en speel jij zo handig in op de vragen die leven onder de desbetreffende doelgroep. Op die manier weet jij onze klanten te boeien en aan ons te binden. Jouw doelstelling is om informatieve content te schrijven waar de lezer ook daadwerkelijk iets aan heeft. Hiervoor stel je, bijvoorbeeld in samenwerking met onze marketingstrateeg, een plan op dat de basis vormt voor de te ontwikkelen uitingen.

Je bent niet alleen verantwoordelijk voor de creatie van de content, maar zorgt er tevens voor dat de content op de juiste kanalen terechtkomt en vindbaar is. Je werkt hierbij intensief samen met je collega’s van het marketingteam en diverse andere afdelingen, waaronder ons grafische team, relatiebeheer en Kennis & Ontwikkeling (K&O). Je bent flexibel, communicatief sterk, gericht op samenwerking en weet overzicht te houden in drukke tijden. Je neemt, binnen de kaders, je verantwoordelijkheid en durft je collega’s aan te spreken op hun werkzaamheden. Samen maken jullie elk marketingproject tot een groot succes!

Wat je krijgt

 • Wij geloven in het bieden van kansen, want als jij groeit, doen wij dat als organisatie ook. Er wordt daarom flink geïnvesteerd in opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Het geijkte “we zijn een jonge en dynamische organisatie” klopt in ons geval écht. De gemiddelde leeftijd van de collega’s ligt rond de 31/32 jaar, óók die van het management en de directie;
 • Er zal veel van je worden gevraagd als zelfstandige professional, maar je krijgt er ook veel gezelligheid en waardering voor terug. Denk aan regelmatige geschenken, een kerstdiner, het jaarlijkse personeelsweekend etc.; en
 • De vrijheid om de functie op je eigen manier vorm te geven, maar wel een vangnet op de momenten dat je dit nodig hebt.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Anouk Mulder via 010 – 760 11 00 of stuur haar een e-mail.

Afdeling
Grafisch

Dienstverband
24 – 40 uur

Locatie
Rotterdam

Ervaring
Niet vereist

Minimale educatie
Mbo/hbo

Voor onze grafische afdeling zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair die Hoffelijk graag wil ondersteunen in dtp- en grafische klussen, zoals presentaties, websitecontent en promotiemateriaal. Je zult werkzaam zijn in ons Marketing- en Communicatieteam dat op het moment bestaat uit zeven collega’s. Dit team werkt nauw samen met onze andere afdelingen. Zo ondersteunen we Hoffelijk en zorgen we ervoor dat al onze content er tiptop uit ziet!

Als stagiair maak je volledig deel uit van het team, en krijg je jouw eigen verantwoordelijkheden. Bij Hoffelijk streven we naar de beste kwaliteit en is het dus belangrijk dat je oog voor detail hebt en verantwoordelijkheid durft te nemen.

Wie ben jij?

 • Je bent op dit moment bezig met een grafische opleiding;
 • Je hebt ervaring met het werken in InDesign, Photoshop en Illustrator;
 • Je hebt bij voorkeur ook ervaring met het werken in Prezi en PowerPoint;
 • Je bent minimaal vier maanden ten minste drie dagen per week beschikbaar;
 • Je bent nauwkeurig in je werkzaamheden;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

Afdeling
Marketing & Communicatie

Dienstverband
Oproepbasis

Locatie
Rotterdam

Ervaring
Niet vereist

Minimale educatie
Mbo/hbo

Hoffelijk is op zoek naar freelance stemacteurs! We doen steeds meer met audio en bewegend beeld. Zo ontwikkelen we in-house audiofragmenten en animaties, die we gebruiken in ons studiemateriaal, maar ook als commerciële uitingen.

In onze e-leerlijnen staat ‘blended learning’ centraal: een mix van verschillende leermethoden. Dit zorgt ervoor dat de deelnemers de lesstof beter tot zich kunnen nemen. Audiofragmenten, video’s en animaties om lastige vraagstukken niet alleen op een leukere, maar ook duidelijkere manier uit te leggen, zijn daar een belangrijk onderdeel van. Daarnaast dragen we onze visie en dienstverlening ook steeds meer uit aan de hand van video’s en animaties.

Heb jij de juiste apparatuur ter beschikking om super strakke voice-overs op te nemen? Of is het voor jou geen probleem om naar onze studio in Rotterdam te komen? Én wil je graag je portfolio uitbreiden met animaties waar jouw stem onder staat? Wellicht kunnen we veel voor elkaar betekenen!

Wie ben jij?

 • Je hebt (enige) ervaring met voice-over werk en kunt ons hier ook wat van toesturen, zodat we een goed idee hebben van jouw kunnen;
 • Je kunt op korte termijn leveren of komen opnemen in Rotterdam;
 • Je spreekt accentloos Nederlands (ABN);
 • Je hebt een duidelijke stem;
 • Je kunt je goed inleven in een voice-overtekst;
 • Je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, zodat wij jou kunnen uitbetalen op basis van een factuur.

Ben jij de voice waar wij naar zoeken? Gaaf! We zien uit naar je sollicitatie. Plaats in je motivatie ook een link naar je voice-over portfolio, of stuur dit naar sollicitatie@hoffelijk.nl met als onderwerp ‘Portfolio The Voice of Hoffelijk’.

Hoffelijk in beeld
Wij bieden jou:

Flexibele werktijden en thuiswerken

Marktconform salaris

Studiemogelijkheden

Reiskostenvergoeding of leaseauto

Doorgroeikansen

Teamuitjes

Benieuwd naar je toekomstige collega's?Maak kennis
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met:

Anouk Mulder
Projectmanager

Benieuwd naar Hoffelijk?