Marketing, communicatie & grafisch

Hoffelijk is een ambitieuze en dynamische opleider. Dagelijks ontzorgen we verschillende professionals en organisaties in de financiële en zakelijke sector. Onze Marketing afdeling zorgt ervoor dat we goed gepositioneerd in de markt staan en dat alle marketing en communicatie uitingen er tip-top uitzien (geheel intern verzorgd)!

Ben jij een creatieve, communicatieve uitblinker en lijkt het je gaaf om ons te komen ondersteunen? Op het moment hebben we verschillende vacatures openstaan voor onze Marketing & Communicatie en Grafische afdeling. Lees hieronder de functieomschrijvingen.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met:

Bernice van Grondelle
Coördinator Marketing & Communicatie

Openstaande vacatures

Afdeling
Grafisch

Dienstverband
32 – 40 uur

Locatie
Rotterdam

Ervaring
2 – 3 jaar

Minimale educatie
Hbo

Ben jij een ontwerper die graag een frisse blik werpt op onze (online) uitingen? En heb jij voor alle uitdagingen een originele oplossing die je vervolgens gedetailleerd kunt uitwerken? Als lid van het grafische team ben je verantwoordelijk voor het creatief bedenken en ontwerpen van alle soorten content voor onze online en offline activiteiten. Dit omvat (social media)beeldmateriaal, banners, opmaken van studiemateriaal (visuals)drukwerk voor evenementen en de vormgeving van onze websites en online platforms. 

Als digital designer bedenk je aan het begin van de week hoe de beursstand van Hoffelijk op een van de belangrijkstcongressen eruit moet zien en de volgende dag ben je bezig met het uitwerken van een nieuwe functionaliteit in ons leermanagementsysteem. Zo is er elke keer weer een nieuwe uitdaging waar je in kunt duiken. 

Je werkt samen met collega’s van alle afdelingen, waardoor je eigenlijk altijd zicht hebt op alles wat er binnen het bedrijf gebeurt. Een fantastische positie binnen Hoffelijk. 

Heb je niet de genoemde ervaring, maar ben je er wel van overtuigd dat je een geschikte kandidaat bent? Schroom dan niet om alsnog te solliciteren. 

Wie ben jij? 

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo/wo-opleiding, bij voorkeur in de richting van (Multimedia) Design, User Interface Design, Productontwikkeling of andere gerelateerde studies; 
 • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring als Designer (bijvoorbeeld UX/UI, Product of Interaction). In die jaren heb je dingen gemaakt waar je trots op bent; 
 • Je weet wat er speelt in de designwereld en bent in staat om nieuwe ontwikkelingen toe te passen binnen je werkzaamheden; 
 • Je hebt ervaring met het testen van ontwerpen en/of concepten onder gebruikers; 
 • De programma’s van Adobe hebben voor jou geen geheimen; 
 • Je voelt je verantwoordelijk voor het gehele designproces; 
 • Je kunt je designkeuzes toelichten en op een heldere manier communiceren richting collega’s van verschillende afdelingen;
 • Je bent proactief in het delen van het werk dat je levert en je vraagt om feedback om samen tot het beste resultaat te komen voor jezelf en Hoffelijk. 

Afdeling
Marketing & Communicatie

Dienstverband
32 – 40 uur

Locatie
Rotterdam

Ervaring
2 – 3 jaar

Minimale educatie
Mbo/hbo

Bij Marketing & Communicatie is geen dag hetzelfde. In een klein en hecht team zorg jij voor ijzersterke content. Je houdt je bezig met hoe wij onszelf online profileren en hoe onze dienstverlening gecommuniceerd wordt aan onze klanten. Zowel op onze websites als via onze socialmediakanalen. Je werkt veel samen met de grafische afdeling om de vormgeving van de marketinguitingen on point te krijgen. Daarnaast verzin je briljante marketingacties. Er is altijd ruimte voor goede ideeën en om je eigen marketingstrategieën in de praktijk te brengen. Jij zorgt ervoor dat Hoffelijk op de kaart staat en blijft staan!

Je werkt samen met collega’s van alle afdelingen, waardoor je eigenlijk altijd zicht hebt op alles wat er binnen het bedrijf gebeurt. Een fantastische positie binnen Hoffelijk.

Heb je niet de genoemde ervaring, maar ben je er wel van overtuigd dat je een geschikte kandidaat bent? Wees dan niet bang om alsnog te solliciteren.

Wie ben jij?

 • Je werkt gestructureerd en nauwkeurig;
 • Je bent creatief, communicatief, flexibel en vindingrijk;
 • Je bent een echte teamplayer, maar je kunt ook goed zelfstandig werken;
 • Je hebt ervaring met SEO en SEA;
 • Je weet alles van (zakelijk gebruik van) de bekende socialmediakanalen;
 • Je presteert goed onder druk en houdt je aan deadlines;
 • Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands;
 • Je denkt graag mee en kunt goed omgaan met het ontvangen én geven van feedback;
 • Je bent – bij voorkeur – woonachtig in de omgeving van Rotterdam.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

Afdeling
Marketing & Communicatie

Dienstverband
Oproepbasis

Locatie
Rotterdam

Ervaring
Niet vereist

Minimale educatie
Mbo/hbo

Hoffelijk is op zoek naar freelance stemacteurs! We doen steeds meer met audio en bewegend beeld. Zo ontwikkelen we in-house audiofragmenten en animaties, die we gebruiken in ons studiemateriaal, maar ook als commerciële uitingen.

In onze e-leerlijnen staat ‘blended learning’ centraal: een mix van verschillende leermethoden. Dit zorgt ervoor dat de deelnemers de lesstof beter tot zich kunnen nemen. Audiofragmenten, video’s en animaties om lastige vraagstukken niet alleen op een leukere, maar ook duidelijkere manier uit te leggen, zijn daar een belangrijk onderdeel van. Daarnaast dragen we onze visie en dienstverlening ook steeds meer uit aan de hand van video’s en animaties.

Heb jij de juiste apparatuur ter beschikking om super strakke voice-overs op te nemen? Of is het voor jou geen probleem om naar onze studio in Rotterdam te komen? Én wil je graag je portfolio uitbreiden met animaties waar jouw stem onder staat? Wellicht kunnen we veel voor elkaar betekenen!

Wie ben jij?

 • Je hebt (enige) ervaring met voice-over werk en kunt ons hier ook wat van toesturen, zodat we een goed idee hebben van jouw kunnen;
 • Je kunt op korte termijn leveren of komen opnemen in Rotterdam;
 • Je spreekt accentloos Nederlands (ABN);
 • Je hebt een duidelijke stem;
 • Je kunt je goed inleven in een voice-overtekst;
 • Je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, zodat wij jou kunnen uitbetalen op basis van een factuur.

Ben jij de voice waar wij naar zoeken? Gaaf! We zien uit naar je sollicitatie. Plaats in je motivatie ook een link naar je voice-over portfolio, of stuur dit naar sollicitatie@hoffelijk.nl met als onderwerp ‘Portfolio The Voice of Hoffelijk’.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

Afdeling
Grafisch

Dienstverband
24 – 40 uur

Locatie
Rotterdam

Ervaring
Niet vereist

Minimale educatie
Mbo/hbo

Voor onze grafische afdeling zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair die Hoffelijk graag wil ondersteunen in dtp- en grafische klussen, zoals presentaties, websitecontent en promotiemateriaal. Je zult werkzaam zijn in ons Marketing- en Communicatieteam dat op het moment bestaat uit zeven collega’s. Dit team werkt nauw samen met onze andere afdelingen. Zo ondersteunen we Hoffelijk en zorgen we ervoor dat al onze content er tiptop uit ziet!

Als stagiair maak je volledig deel uit van het team, en krijg je jouw eigen verantwoordelijkheden. Bij Hoffelijk streven we naar de beste kwaliteit en is het dus belangrijk dat je oog voor detail hebt en verantwoordelijkheid durft te nemen.

Wie ben jij?

 • Je bent op dit moment bezig met een grafische opleiding;
 • Je hebt ervaring met het werken in InDesign, Photoshop en Illustrator;
 • Je hebt bij voorkeur ook ervaring met het werken in Prezi en PowerPoint;
 • Je bent minimaal vier maanden ten minste drie dagen per week beschikbaar;
 • Je bent nauwkeurig in je werkzaamheden;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

Hoffelijk in beeld
Wij bieden jou:

Flexibele werktijden en thuiswerken

Marktconform salaris

Studiemogelijkheden

Reiskostenvergoeding of leaseauto

Doorgroeikansen

Teamuitjes

Benieuwd naar je toekomstige collega's?Maak kennis
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met:

Bernice van Grondelle
Coördinator Marketing & Communicatie

Benieuwd naar Hoffelijk?