NHG voegt content toe aan platform van Hoffelijk

Als aanvulling op Permanent Actueel, bieden we in samenwerking met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) nu ook verdiepende informatie over NHG aan. Met toegankelijke items willen we samen met NHG iedereen die zich bezighoudt met hypotheken informeren over relevante ontwikkelingen, praktijkcases, mogelijkheden en maatwerkoplossingen van NHG.

Net als NHG vinden we het belangrijk dat adviseurs goed geïnformeerd zijn over actuele ontwikkelingen in de financiële sector. Via Permanent Actueel bieden we al NHG-actualiteiten aan zoals wijzigingen in de Voorwaarden & Normen. Voortaan kunnen organisaties zich ook aanmelden voor een extra NHG-module waarin (zonder kosten) periodiek korte, verdiepende content over NHG beschikbaar wordt gesteld.

Edwin Deijs, onze Directeur Relatiebeheer: “De samenwerking met NHG past perfect bij onze visie op continu leren. In het verlengde van Permanent Actueel Wft, kunnen financieel dienstverleners bij ons al kiezen voor continue leermodules als privacy, klantintegriteit of advieskwaliteit. Kennis over NHG is belangrijk in het advies aan de consument en dus een mooie toevoeging aan ons aanbod.”

Eerste item gepubliceerd
De eerste themamodule die we samen met NHG publiceren bestaat uit drie items. Daarin informeert NHG de financiële professional over de mogelijkheden om energiebesparende maatregelen mee te nemen in de financiering. Het eerste item is inmiddels gepubliceerd en beschikbaar via ons platform. “We hopen hiermee adviseurs op een toegankelijke manier te informeren over de mogelijkheden die NHG biedt voor de financiering van woningverduurzaming,” aldus Rob Jansen, Productmanager Strategie & Beleid bij NHG.