Ons verjaardagsfeest in De Kuip

Op 30 januari 2020 was het feest voor ons, want op die dag bestond Hoffelijk precies 10 jaar. Een mijlpaal waar we uiteraard bij stil wilden staan. Dit deden we samen met iedereen die aan ons succes bijdraagt of in het verleden heeft bijgedragen als klant, leverancier en collega. Als Rotterdams bedrijf vierden we ons jubileum uiteraard op een toepasselijke plek: De Kuip!

De receptie stond in het teken van trots en dankbaarheid. Trots op wat we met elkaar hebben bereikt en dankbaar voor iedereen die aan ons succes heeft bijgedragen. En dat maakte niet alleen Wesley tijdens zijn speech duidelijk, maar was ook te horen vanuit alle Hoffelijkers die aanwezig waren.

Tijdens de receptie werden mooie herinneringen opgehaald over 10 jaar Hoffelijk, aanwezigen konden uiteraard een kijkje nemen op het veld en er werd volop gebruikgemaakt van onze photobooth . Compleet in het thema kreeg iedereen na afloop een olijfboompje mee als bedankje; de olijfboom staat symbool voor continue groei en een positieve toekomst. Samen met jou groeien we namelijk graag verder.

Hoffelijk in 10 jaar
Op 22-jarige leeftijd richtte Wesley Hoffelijk op met als doel de financiële dienstverlening in Nederland te verbeteren. In de afgelopen 10 jaar zijn we enorm gegroeid, niet alleen in personeel, maar ook in dienstverlening. Inmiddels zijn én blijven ruim 25.000 professionals continu vakbekwaam en werken zij aan hun verdere ontwikkeling met behulp van Hoffelijk. Daarnaast ondersteunen we blijvend meer dan 1.000 organisaties.

Benieuwd naar Hoffelijk door de jaren heen? Bekijk hieronder onze mooiste momenten uitgelicht:

Foto's Hoffelijk 10 jaar receptie