Opleider van het Jaar
Opnieuw Beste Opleider van Nederland

Wat zijn we trots! Jullie beoordelen onze opleidingen op het onafhankelijke platform van Springest met een 9,0. Hierdoor zijn we opnieuw door Springest verkozen tot Beste Opleider van Nederland.

Uitreiking
Springest organiseert jaarlijks een verkiezing voor de Beste Opleider van Nederland. Waar er normaal gesproken een live uitreiking is, ging dat dit jaar anders. Dit jaar mochten we de prijs voor 2020 online aannemen. In 2019 ontvingen we deze prijs in de categorie Financieel ook. Onze collega’s Edwin en Bernice waren toen bij de uitreiking aanwezig en namen de prijs in ontvangst.

Klanttevredenheidsscore van een 9,0
We bieden op Springest zowel onze digitale als klassikale opleidingen aan voor financieel professionals en financieel zorgverleners. Dagelijks ondersteunen we meer dan 20.000 professionals in hun professionele ontwikkeling. Onze digitale opleidingen kun je volgen in een interactieve leeromgeving. Hoe meer hoofdstukken je afrondt, hoe meer je kunt afvinken. We zetten hoog in op onze service en kwaliteit. Dat is waar we voor gaan! Het is geweldig dat dit heeft gezorgd voor een klanttevredenheidsscore van een 9,0.

Edwin Deijs, Directeur Relatiebeheer bij Hoffelijk zegt hierover: “Twee keer achter elkaar eerste worden zegt veel over onze continue focus op kwaliteit. Vorig jaar waren we pas net actief op Springest en wonnen we direct met een gemiddeld cijfer van een 9,0. Dit jaar hebben we veel meer klantreviews gekregen en hebben we de 9,0 vast weten te houden. Extra knap, omdat 2020 door corona ook voor opleiders een turbulent jaar was. Klassikaal onderwijs kon vaak niet doorgaan, waardoor opleiders noodgedwongen uitweken naar online. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in online onderwijs en hebben dat teruggezien in de hoge cijfers die cursisten ons hebben gegeven. Daar zijn we trots op.”

Speciaal dankwoord
We bedanken jullie voor het volgen van onze trainingen en voor het geven van mooie reviews. Daarnaast bedanken we ook graag onze Hoffelijkers! 2020 is een lastig jaar geweest voor iedereen, maar onze Hoffelijkers blijven zich dagelijks inzetten voor jullie. Begin dit jaar maakten we een video om hen te bedanken. Benieuwd naar de video? Bekijk deze dan op onze LinkedIn-pagina.

Dit nieuws is ook gedeeld door am:web en VVP Online.