Overwinteren op de am:dag

Gisteren waren we op de am:dag 2018 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Een branchefestijn met als thema ‘am:bition: the future is bright’ waar 2.000 bezoekers naar toe zijn gekomen. Voor ons de perfecte gelegenheid om Wft Winter Crush te lanceren: een nieuwe leermethode in de vorm van een game. In onze stand, geheel ingericht in winterstijl, konden bezoekers de online game voor het eerst spelen. Uiteraard onder het genot van warme chocolademelk met slagroom!

Extra oefenen voor Wft en PE met een game
Als innovatieve opleider ben je continu bezig met het verkennen van nieuwe leermethodieken om de lesstof nóg interactiever en laagdrempeliger te maken. Met deze game bieden we zo’n leermethodiek. Het spel is geen vervanging van het huidige Wft- en PE-studiemateriaal aanbod, maar juist een aanvulling. Op een ontspannen manier kun je tussendoor (in de vakantie of onderweg) extra oefenen met kennisvragen. En naast het feit dat het leren leuker wordt, zorgt leren door middel van een game er ook voor dat informatie beter blijft hangen. Het versterkt het leereffect.

Een speciale wintereditie
De Wft Winter Crush-game is geheel in winterstijl en zal tot het einde van deze winter beschikbaar blijven. Dit geeft adviseurs de kans om tijdens de koude winterdagen op een laagdrempelige manier extra te oefenen voor hun Wft- of PE-examen(s).

Wesley van ’t Hof legt uit: ‘We wilden iedereen graag de mogelijkheid geven kosteloos met deze aanvullende manier van oefenen kennis te maken. Ook zitten we in de laatste maanden van de eerste PE-periode en veel adviseurs moeten nog voor 1 april 2019 één of meerdere examens behalen. Door deze game nu te introduceren, kunnen zij in de kerstvakantie maar ook daarbuiten kosteloos extra oefenen. Hopelijk zorgen we er zo gezamenlijk voor dat iedereen op tijd klaar is.’

Een geslaagde dag
De am:dag was voor ons een groot succes. We hebben mooie gesprekken kunnen voeren met de bezoekers en zo ook veel nieuwe professionals ontmoet en te woord kunnen staan. Daarnaast werd de game goed ontvangen door de bezoekers en werd deze ook al volop gespeeld. Een geslaagde dag dus!

Speel direct!
Wil je Wft Winter Crush zelf spelen of ben je benieuwd hoe het werkt. Kijk dan op www.wftwintercrush.nl. Je kunt daar direct beginnen met spelen of je kunt de game downloaden in de Google Playstore. De game zal binnenkort ook te downloaden zijn via de App Store.