Personeelsweekend 2019

Precies een week geleden, in het weekend van 6 april, vond het jaarlijkse personeelsweekend van Hoffelijk plaats. Het was net zoals voorgaande jaren een driedaags weekend dat volledig in het teken stond van teambuilding. Met 33 collega’s brainstormden we over nieuwe ontwikkelingen binnen Hoffelijk en namen we deel aan verschillende groepsactiviteiten.

Personeelsweekend 2019 van start
Deze derde editie reisden we met een groot deel van het Hoffelijk team naar Appeltern, waar we drie dagen met elkaar verbleven in Logement De Stoep. Vrijdagmiddag kwamen we aan. Er was tijd gemaakt voor wat ontspanning, een klein potje voetbal, een drankje en veel persoonlijk contact. Daarnaast hebben we gesproken over nieuwe ontwikkelingen binnen Hoffelijk. In de avond werd een diner bereid door Hoffelijkers voor Hoffelijkers. De directie maakte een heerlijke champignonsoep vooraf en het development team verzorgde het hoofdgerecht: verschillende soorten stamppotten!

“Van dit soort avonden kan ik altijd genieten, want het schept banden met collega’s die niet snel worden gecreëerd op de werkvloer.”

– Sjim de Munck

Kanoën, smoothies maken en karaoke
Ondanks dat sommigen nog tot diep in de nacht doorgingen, was iedereen op zaterdagochtend op tijd klaar om zich op te maken voor een heuse Expeditie Robinson. Na een middag van variërende activiteiten zoals kanoën, puzzels oplossen, vuur maken en nog veel meer, was er even rust om vervolgens een workshop van Jean-Marc bij te wonen. Hij gaf een workshop over kaderloosheid (zelf verantwoordelijkheid nemen), die eindigde in het maken van je eigen smoothie.

Na een heerlijke barbecue volgde de feestavond, inclusief een dj en karaoke. Een avond waar de danspasjes tevoorschijn kwamen, de stembanden werden opgerekt en een klein drankje werd gedronken.

“De smoothieworkshop was ook goed bevallen. Ik heb van velen gehoord dat ze gelijk zijn gestart met het maken van de smoothies. Hoe leuk is dat?”

– Yolanda Rommers

Weer terug naar huis
Met gepaste frisheid werd het team op zondagmorgen wakker om weer terug naar het thuisfront te keren.

We kijken terug op een geslaagd weekend. Een weekend vol teambuilding, waar onze collega’s elkaar op informele wijze leerden kennen. Dagelijks horen we onze collega’s nog tijdens de lunches en bij de koffiecorner napraten over dit onvergetelijke weekend. Een weekend dat er elke keer weer voor zorgt dat we met een nog sterker team klaarstaan voor onze klanten.

“Het was een erg leuke ervaring, waar ik mijn collega’s beter heb leren kennen. Hoe beter je je teamgenoten kent, des te beter de samenwerking.”

– Sayid Sam-Sin

“De spelletjesavond was voor mij het hoogtepunt. Ik heb mijn collega’s beter leren kennen en ik denk dat we als groep een sterkere band hebben gekregen.”

– Peter-Bas Romijn