Priscilla over Permanent Actueel voor financieel zorgverleners

Priscilla Klein Molekamp kwam dit jaar voor het eerst in aanraking met Permanent Actueel voor financieel zorgverleners. En precies op het juiste moment. We vroegen haar waarom ze voor Permanent Actueel heeft gekozen en wat voor haar het grootste voordeel is.

Kun je jezelf kort voorstellen?
“Mijn naam is Priscilla Klein Molekamp en ik ben 35 jaar. In 2016 ben ik benoemd tot bewindvoerder. Sindsdien ben ik onder de naam Asgard Advies aan de slag als zelfstandige en werk ik met een zeer gevarieerd cliëntenbestand.”

Op welke manier ben je bekend geraakt met Permanent Actueel?
“Omdat ik dit jaar met zwangerschapsverlof was, had ik mijn cursus pas voor laat in het jaar kunnen plannen. Toen ik hoorde dat deze cursus niet doorging omdat er te weinig aanmeldingen waren, had ik een probleem.

Op dat moment was ik nog niet bekend met Hoffelijk en Permanent Actueel, dus ging ik op zoek naar een nieuwe cursus. Ik kon echter niks vinden dat aansloot bij mijn wensen. En om nou een dure cursus te volgen zodat ik het papiertje zou krijgen om volgend jaar weer goedgekeurd te worden, vond ik zonde van het geld. Toen kwam ik via de website van mijn branchevereniging samen met een collega bewindvoerder terecht bij Hoffelijk.”

Waarom heb je ervoor gekozen om aan de slag te gaan met Permanent Actueel?
“Via Permanent Actueel kan ik zelf kiezen wanneer ik tijd heb om aan de slag te gaan met de actualiteiten. Zo voorkom ik dat ik op het laatste moment te horen krijg dat ik nog op zoek moet naar een andere cursus, en voornamelijk: zo blijf ik op de hoogte van de ontwikkelingen die voor mij interessant zijn.”

Hoe verwerk jij Permanent Actueel in je wekelijkse routine?
“Ik krijg elke dinsdag een melding dat er artikelen voor mij klaarstaan, zo vergeet ik niet deze te lezen. Daarnaast log ik regelmatig in om nog even een artikel terug te lezen.”

Wat is volgens jou het grootste voordeel van Permanent Actueel?
“De berichtgevingen zijn actueel, waardoor ik goed op de hoogte blijf. Maar ik vind het voornamelijk fijn dat ik het in mijn eigen tijd kan doen (en indelen) en het een effectieve methode is.”

Zou je andere bewindvoerders aanraden om op deze manier op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen het vakgebied?
“Ja, ik kan andere bewindvoerders zeker aanraden om op deze manier op de hoogte te blijven. Het is laagdrempelig en de artikelen zijn een goede samenvatting.”

Meer weten over Permanent Actueel voor financieel zorgverleners of je direct aanmelden? Ga naar financielezorg.nl.