Relatiebeheer, backoffice en sales

Hoffelijk is een ambitieuze en dynamische opleider. Dagelijks ontzorgen we verschillende professionals en organisaties in de financiële en zakelijke sector. De dagen van een relatiebeheerder staan in het teken van klantcontact. Zij zorgen ervoor dat onze klanten worden voorzien van juiste antwoorden op hun vragen en zorgen ervoor dat steeds meer professionals en organisaties Hoffelijk weten te vinden voor onze dienstverlening.

Krijg jij energie van klantcontact onderhouden, heb jij commerciële ervaring, zijn jouw people skills onevenaarbaar en zie jij voor elke uitdaging een oplossing? Dan is Hoffelijk op zoek naar jou! Lees hieronder de functieomschrijving.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met:

Edwin Deijs
Directeur relatiebeheer

Openstaande vacatures

Afdeling
Relatiebeheer, backoffice en sales

Dienstverband
32 – 40 uur

Locatie
N.v.t.

Ervaring
Starter/medior

Minimale educatie
Hbo

Ben jij een échte verbinder? Krijg je energie van het benaderen van (nieuwe) klanten om de toegevoegde waarde van onze producten en diensten over te brengen? Vind jij net als wij kansen grijpen en tevreden klanten het allerbelangrijkst? En weet jij precies welke doelgroep je op welke manier moet benaderen? Dan is Hoffelijk op zoek naar jou!

Hoffelijk is continu in beweging. Als opleider in de zakelijke dienstverlening zetten we ons dag in dag uit in voor de duurzame ontwikkeling van professionals en organisaties. De roots van Hoffelijk liggen in de financiële dienstverlening. Inmiddels zijn we in meerdere sectoren actief, waaronder financiële zorg, juridisch, fiscaal en accountancy. We hebben sterk de ambitie verder te groeien als opleider in de zakelijke dienstverlening en doen dit graag samen met jou.

Wat ga je doen?
Als accountmanager ben je hét gezicht van onze dienstverlening. Wanneer jij aan de slag gaat zal iedere dag weer iets anders brengen. Je volgt de ontwikkelingen en trends in de markt op de voet en vertaalt deze naar kansen, om vervolgens proactief potentiële klanten te gaan benaderen. Deze potentiële klanten kunnen bij jou terecht voor hun vragen over ons aanbod en diensten. In de rol van accountmanager ben jij verantwoordelijk voor je eigen portfolio aan klanten en weet jij een samenwerking aan te gaan met nieuwe klanten maar ook dat je de huidige klanten verder kan uitbouwen.

Wie ben jij?
Jij hebt zo’n 2 jaar relevante commerciële ervaring en wil nóg meer het verschil gaan maken. Jij durft dingen anders te doen dan de rest. Niet alleen in je werk, maar ook als persoon. Je bent een ondernemend type en barst van de initiatieven. Je bent altijd op zoek naar nieuwe kansen en durft risico’s te nemen.

Hoe ziet een dag als accountmanager bij Hoffelijk eruit?
Je wordt wakker en neemt een bakje koffie om vervolgens te vertrekken naar ons kantoor in Rotterdam. Je maakt een praatje met collega’s en vertelt over de toffe nieuwe projecten waar je mee bezig bent. Je start je laptop op en kijkt of er nog e-mails of berichten zijn binnengekomen naar aanleiding van de acquisitieacties die je gisteren hebt uitgevoerd. Daarna ga je verder aan de slag met het in de markt zetten van het opleidingsaanbod van Hoffelijk. Daarbij haal je voortdurend klantwensen op en past deze waar relevant toe in ons aanbod.

’s Middags stap je in de auto om een presentatie te geven bij een organisatie waar wij ons (nieuwe) aanbod mogen gaan presenteren. Deze presentatie heb je nauwkeurig voorbereid en is volledig afgestemd op de betreffende organisatie. De potentiële klant is positief en enthousiast en aan het einde van de dag krijg je te horen dat ze verder met ons willen. Je reageert op het bericht en plant gelijk een afspraak in om verdere wensen en behoeften te bespreken. Je viert dit succes samen met jouw collega’s, sluit je laptop af en stapt in de auto om weer naar huis te gaan. Een productieve en succesvolle dag, op naar morgen!

Wat wij vragen:

 • Je hebt minimaal een afgeronde (commerciële) hbo-opleiding.
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een gelijksoortige functie.
 • Je hebt ervaring in de sectoren van Hoffelijk, is een pré.
 • Je haalt energie uit acquisitie, bijvoorbeeld middels het benaderen van potentiële klanten en het geven van presentaties.
 • Je bent sociaal vaardig en eager; je bent goed in staat om met iedereen in de organisatie te schakelen.
 • Je bent assertief en zelfsturend!

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende functie als accountmanager, met volop ruimte voor eigen ideeën en ondernemerschap.
 • Een fulltimebaan binnen een snelgroeiende organisatie.
 • Uitstekend salaris, leaseauto, smartphone en laptop.
 • Wij geloven in het bieden van kansen, want als jij floreert, doen wij dat als organisatie ook. Er wordt daarom volop geïnvesteerd in opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
 • Werken met de leukste collega’s binnen een innovatieve werkomgeving.

Spreekt dit je aan? Solliciteer dan direct!

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Frank Pronk via 010 – 760 11 00 of stuur hem een e-mail.

Afdeling
Relatiebeheer

Dienstverband
16 – 40 uur

Locatie
Rotterdam

Ervaring
N.v.t.

Minimale educatie
Mbo

Heb jij graag betekenisvol klantcontact en vind je het leuk om cursisten te begeleiden in hun oriëntatie op en gedurende het volgen van een opleiding? Lees dan snel verder!

Hoffelijk is een ambitieuze en dynamische opleider in de zakelijke dienstverlening. We zetten ons in voor de duurzame ontwikkeling van (financieel) professionals en organisaties. Daarnaast focussen we ons op het vergroten van de instroom in de sector. Hiervoor werken we samen met bedrijven uit de sector, subsidievertrekkers, brancheorganisaties en het UWV. Aan jou als Medewerker Service en Begeleiding de taak om de (potentiële) cursisten uit deze doelgroep te begeleiden en ondersteunen tijdens en voorafgaand aan hun scholingstraject.

Wat ga je doen?
Starten met een nieuwe opleiding is voor veel mensen een grote stap. Je wilt er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt en dat het bijdraagt aan het behalen van jouw doelen. Je zit met veel vragen. De Medewerker Service en Begeleiding begeleidt (potentiële) cursisten in hun oriëntatiefase, beantwoordt hun vragen en bekijkt met hen de verschillende mogelijkheden om de opleiding via een (subsidie)regeling te volgen. Gedurende het scholingstraject blijft je het eerste aanspreekpunt van de cursist en zorg je ervoor dat het traject soepel verloopt.

Daarnaast;

 • Ben je verantwoordelijk voor het bijhouden en inrichten van de (subsidie)administratie;
 • Koppel je signalen vanuit de cursisten terug naar de interne organisatie;
 • Ondersteun je bij het aanvragen van nieuwe subsidie(s) en/of accreditatie(s);
 • Denk je mee over en ondersteun je bij het vergroten van het bereik onder de doelgroep.

Wanneer past deze baan bij jou?

 • Je bent sociaal en communicatief sterk;
 • Je bent proactief en een aanpakker;
 • Je bent graag van betekenis voor anderen;
 • Je bent secuur en kan goed zelfstandig werken;

Wat bieden wij?

 • Wij geloven in het bieden van kansen, want als jij groeit, doen wij dat als organisatie ook. Er wordt daarom flink geïnvesteerd in opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Het geijkte “we zijn een jonge en dynamische organisatie” klopt in ons geval écht. De gemiddelde leeftijd van de collega’s ligt rond de 31/32 jaar, óók die van het management en de directie;
 • Er zal veel van je worden gevraagd als zelfstandige professional, maar je krijgt er ook veel gezelligheid en waardering voor terug. Denk aan regelmatige geschenken, een kerstdiner, het jaarlijkse personeelsweekend etc.; en
 • De vrijheid om de functie op je eigen manier vorm te geven, maar wel een vangnet op de momenten dat je dit nodig hebt.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Nikki Holleman via 010 – 760 11 00 of stuur haar een e-mail.

Afdeling
Relatiebeheer, backoffice en sales

Dienstverband
32 – 40 uur

Locatie
Zuid-Holland

Ervaring
Junior/medior

Minimale educatie
Hbo

Als Relatiebeheerder houd je je voornamelijk bezig met de beantwoording en opvolging van klantvragen, het verkrijgen van strategische marktinformatie op basis van reacties van klanten en daarbij het signaleren van behoeften bij individuele gebruikers of kantoren. Onze klanten zijn actief in de financiële branche.

Krijg jij energie van klantcontact, ben je commercieel en zijn jouw people skills ongeëvenaard? Dan is Hoffelijk op zoek naar jou! Hoffelijk zoekt versterking voor de afdeling Relatiebeheer; voor het team waar Hoffelijk en de klant direct met elkaar in contact staan.

Wie zijn wij?
Allereerst zullen we onszelf even voorstellen. Hoffelijk is een ambitieuze en dynamische opleider voor (financieel) professionals en organisaties. Afgelopen twee jaar hebben we dan ook de prijs ‘Beste Opleider van Nederland’ gewonnen. Dagelijks dragen we bij aan de ontwikkeling van 25.000 professionals in de financiële en zakelijke sector met behulp van onze online leeromgeving. Het klantcontact team van Hoffelijk zorgt ervoor dat alle (potentiële) klanten dagelijks worden voorzien in hun behoeftes en de beste service krijgen.

Een dag bij het Team Klantcontact
Jouw dagen staan in het teken van contact met de klant en ‘ontzorgen’ is jouw tweede natuur. ’s Ochtends stem je met het team de werkzaamheden af. Waar twee collega’s de inkomende vragen (per mail/telefoon) gaan afhandelen, ga jij aan de slag met een bellijst van een commerciële kans die jullie de week daarvoor met het team hebben uitgedacht. ’s Middags ga je de administratie verwerken, zodat jij de klant nog dezelfde dag aan een oplossing helpt.

Je werkt in een klein, actief team van ongeveer vijf personen. Jullie zijn niet alleen begaan met de gang van zaken binnen je eigen team, met de afdeling zijn jullie de oren en ogen van Hoffelijk en zorgen zo dat signalen vanuit klanten op waarde worden geschat.

Wat je krijgt 

 • Wij geloven in het bieden van kansen, want als jij floreert, doen wij dat als organisatie ook. Er wordt daarom flink geïnvesteerd in opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Het geijkte “we zijn een jonge en dynamische organisatie” klopt in ons geval écht. De gemiddelde leeftijd van de collega’s ligt rond de 31/32 jaar, óók die van het management en de directie;
 • Er zal veel van je worden gevraagd als zelfstandige professional, maar je krijgt er ook veel gezelligheid en waardering voor terug. Denk aan regelmatige attenties, een kerstdiner, het jaarlijkse personeelsweekend, et cetera; en
 • De vrijheid om de functie op je eigen manier vorm te geven, maar wel een vangnet op de momenten dat je dit nodig hebt.

Interesse?
Stuur dan je cv en motivatie naar sollicitatie@hoffelijk.nl. Geef in je brief duidelijk aan wat jou dé kandidaat voor Hoffelijk maakt en waarom je bij ons wil komen werken.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Frank Pronk via 010 – 760 11 00 of stuur hem een e-mail. 

Hoffelijk in beeld
Wij bieden jou:

Flexibele werktijden en thuiswerken

Marktconform salaris

Studiemogelijkheden

Reiskostenvergoeding of leaseauto

Doorgroeikansen

Teamuitjes

Benieuwd naar je toekomstige collega's?Maak kennis
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met:

Edwin Deijs
Directeur relatiebeheer

Benieuwd naar Hoffelijk?