Als stagiair volledig meedraaien met het Hoffelijkteam!

“Hoffelijk is een heel innovatief bedrijf, waardoor ik veel vrijheid kreeg om een eigen opdracht te formuleren”, vertelt Kayleigh over haar ervaring als stagiair UX Design. In een halfjaar tijd heeft ze een mooi eindproduct neergezet en daarmee ook haar diploma behaald met een 8,5. Inmiddels is ze begonnen aan haar master en werkt ze nog steeds bij Hoffelijk als UX Designer.

“Door de begeleiding heb ik mijn product naar een hoger niveau kunnen tillen en mezelf op persoonlijk gebied verder ontwikkeld. De kennis en vaardigheden die ik bij Hoffelijk heb opgedaan zijn een mooie bijdrage die ik ook in de toekomst kan toepassen,” aldus Kayleigh.

Bij Hoffelijk zijn er verschillende stagemogelijkheden. Op elke afdeling beschouwen we een stagiair als onderdeel van het team. Tijdens je stage zul je volledig meedraaien op de afdeling en daarbij krijg je een flinke dosis eigen verantwoording. Je kunt bij ons zowel een meewerkstage doen als afstuderen. Op basis van jouw kwaliteiten kijken we samen naar de mogelijkheden voor een stageplek binnen Hoffelijk.

Ben jij enthousiast geworden om stage te lopen bij Hoffelijk? Ga dan naar www.hoffelijkgroep.nl/stage-lopen/ om meer te lezen over stage lopen bij Hoffelijk en solliciteer snel!