Stage lopen bij Hoffelijk

Hoffelijk is dé innovatieve opleider voor de professional en organisatie van de toekomst. Dagelijks ondersteunen we professionals in hun ontwikkeling. We leiden ze op en zorgen er tegelijkertijd voor dat ze bij blijven met de belangrijkste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Organisaties bieden we een concept waarmee we hen volledig ontzorgen. Dit concept is gericht op kwaliteitsverbetering, compliance en strategische hr-dienstverlening. We zijn ambitieus, gefocust op kwaliteit en geloven in maatwerk.

Bij Hoffelijk zijn stagiairs volwaardig deel van het team. Je draait volledig mee op de afdeling en krijgt je eigen verantwoordelijkheden. Wat jouw taken zullen zijn, hangt af van op welke afdeling jij stage gaat lopen. Hoffelijk heeft op vrijwel elke afdeling stagemogelijkheden. Wij kijken graag samen met jou waar jij het beste tot je recht zult komen. Ook afdelingoverschrijdende stages kunnen in overleg mogelijk worden gemaakt.

We verwachten bovengemiddelde inzet en daar krijg jij een goeie dosis verantwoordelijkheid voor terug. We zijn op zoek naar iemand die voor een periode van minimaal vier maanden ten minste drie dagen per week beschikbaar is. Je zult de werkzaamheden vooral op ons kantoor te Rotterdam uitvoeren.

Zoek jij als jong talent nog een stageplek op de afdeling Hrm, Marketing & Communicatie, Relatiebeheer of Grafisch dan is daar zeker ruimte voor (uiteraard onder de begeleiding van een leidinggevende).

Staat jouw stagevacature hier niet bij, maar wil je toch graag je kwaliteiten verder ontwikkelen, een professional worden binnen jouw vakgebied en deel uitmaken van het Hoffelijk team? Solliciteer dan direct!

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met:

Arthur van Wijk
Financieel Directeur / General Counsel

Openstaande vacatures

Wie ben jij?

  • Je bent een bovengemiddeld presterende student;
  • Je bent analytisch, zelfstandig, leergierig en communicatief sterk;
  • Je steekt graag de handen uit de mouwen;
  • Je hebt een doel voor ogen en werkt daar naartoe;
  • Je houdt van gezonde druk en presteert daar goed onder;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend;
  • Je bent – bij voorkeur – woonachtig in de omgeving van Rotterdam.
Hoffelijk in beeld
Wij bieden jou:

Stagevergoeding

Doorgroeikansen (bijbaan)

Teamuitjes

Benieuwd naar je toekomstige collega's?Maak kennis
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met:

Arthur van Wijk
Financieel Directeur / General Counsel

Benieuwd naar Hoffelijk?