Trainers en ontwikkeling van studiemateriaal

Hoffelijk is een ambitieuze en dynamische opleider. Als opleidingsinstituut is Hoffelijk continu bezig met het geven van trainingen en ontwikkelen van studiemateriaal. Onze vakinhoudelijke specialisten van de afdeling Kennis en Ontwikkeling zijn hier verantwoordelijk voor. Zij zorgen ervoor dat onze klanten continu op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen binnen hun vakgebied en het best mogelijke studiemateriaal in handen hebben.

Wil jij onderdeel worden van onze vakredactie, heb je affiniteit met de financiële of juridische sector en hecht jij waarde aan het verzorgen van een optimale leerervaring? Of wil je graag anderen inspireren en zakelijke dienstverleners trainen om het maximale uit zichzelf te halen? Dan is Hoffelijk op zoek naar jou! We zijn op zoek naar ontwikkelaars van studiemateriaal, tekstredacteurs en trainers. Lees hieronder de
functieomschrijvingen

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met:

Remco Verduijn
Kennis & Ontwikkeling

Openstaande vacatures

Afdeling
Kennis & Ontwikkeling

Dienstverband
24 – 40 uur

Locatie
Zuid-Holland

Ervaring
Niet vereist

Minimale educatie
Hbo

Wil jij werken als contentontwikkelaar bij de beste opleider in de financiële sector? Vind jij het leuk om content te ontwikkelen in eenvoudig Nederlands? En vind jij de beste leerervaring voor de cursisten belangrijk? Dan is Hoffelijk Financieel op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als contentontwikkelaar word jij verantwoordelijk voor de content binnen de opleidingen die wij aanbieden in de financiële sector. Dit gaat om opleidingen voor nieuwe adviseurs, maar ook voor bestaande adviseurs om hun kennis up-to-date te houden. Hiermee zorg jij voor een betere financiële sector.

Je werkt in een klein en hecht team. Jullie houden elkaar scherp en voorzien elkaar van feedback. Hierdoor kan je het beste uit jezelf en elkaar halen. Het blijft niet alleen bij je eigen team. Je hebt ook contact met externe schrijvers en trainers en denkt actief mee over de toekomst van Hoffelijk, zowel binnen je eigen team als binnen het hele kantoor.

Hoe ziet jouw dag als contentontwikkelaar eruit?

 • Je ziet dat verschillende cursisten vragen hebben gesteld over het studiemateriaal. Sommige vragen gaan over onderwerpen die jij kan beantwoorden. Je verdiept je in het studiemateriaal en geeft een goed onderbouwd antwoord aan de cursist.
 • Je volgt het nieuws om te kijken of er nieuwe wetten, uitspraken of actualiteiten zijn. Je ziet dat het kabinet een nieuw wetsvoorstel openbaar heeft gemaakt die noodzakelijk is voor adviseurs. Je schrijft hier meteen een artikel over. Dit artikel laat je inhoudelijk en tekstueel tegenlezen door je collega’s binnen het team. Dezelfde dag plaats je het artikel nog in de online leeromgeving. Alle adviseurs zijn meteen op de hoogte.
 • Je hebt een landelijk Wft-examen ingepland staan. Je werkt een oefenexamen uit nadat je op examen bent geweest. Dit oefenexamen is representatief aan het landelijk Wft-examen door varianten te maken van de examenvragen. Hiermee kunnen cursisten goed voorbereid op examen gaan. Ook pas je meteen het studiemateriaal aan, zodat dit nog beter aansluit op het examen.

Wie ben jij?

 • Je hebt een economische opleiding afgerond of volgt deze opleiding, zoals Finance, Tax and Advice of een vergelijkbare opleiding. Of je bent in het bezit van Wft-diploma’s, bijvoorbeeld als hypotheekacceptant.
 • Je vindt het leuk om bezig te zijn met nieuwe wetten, uitspraken en actualiteiten.
 • Je beheerst B1-taalniveau of bent bereid om dit te leren.
 • Je kunt goed omgaan met het ontvangen en geven van feedback.
 • Je bent ondernemend, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en kunt prioriteren.
 • Je bent goed in het kritisch kijken naar vraagstukken en neemt niet alles zomaar aan.
 • Je kunt goed omgaan met deadlines.
 • Je ben niet bang voor nieuwe systemen en kunt deze snel eigen maken.
 • Je woont bij voorkeur in Zuid-Holland.

Wie zijn wij?
Hoffelijk staat voor:

 • doorgroeimogelijkheden naar meer verantwoordelijkheden;
 • persoonlijke groei op kennis, vaardigheden en vitaliteit;
 • feesten, partijen en persoonlijke attenties;
 • een jonge en dynamische organisatie;
 • een stem voor je eigen mening en ideeën binnen Hoffelijk;
 • korte lijntjes met coördinatoren en directeuren;
 • veel flexibiliteit in uren en werkzaamheden;
 • de mogelijkheid om thuis te werken;
 • betaalde opleidingen; en
 • een marktconform salaris afhankelijk van je kennis en ervaring.

Spreekt de vacature voor contentontwikkelaar je aan? Solliciteer dan direct!

Afdeling
N.v.t.

Dienstverband
Freelance

Locatie
N.v.t.

Ervaring
Minimaal 5 jaar op het rechtsgebied

Minimale educatie
Wo

Heb jij enkele jaren ervaring in de advocatuur? En vind je het leuk om als freelancer te schrijven over ontwikkelingen in jouw rechtsgebied, zoals gerechtelijke uitspraken, wetswijzigingen of andere actualiteiten? Dan is Hoffelijk Juridisch op zoek naar jou!

We zoeken op dit moment versterking op de volgende rechtsgebieden:

 • financieel recht;
 • personen- en familierecht; en
 • ondernemingsrecht.

Wie zijn wij?
Hoffelijk Juridisch is een digitale opleider voor advocaten. We bieden het concept Permanent Actueel aan via ons digitaal platform. Met dit concept blijven deelnemers continu op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen binnen hun rechtsgebied.

Daarnaast zijn we geaccrediteerd als erkende opleidingsinstelling door de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Deelnemers kunnen hierdoor ook hun opleidingspunten (PO-punten) behalen met Permanent Actueel!

Wat doet een vakredactielid?
Als vakredactielid werk je mee aan het schrijven van de relevante ontwikkelingen binnen jouw rechtsgebied. Je helpt mee in het aanleveren van ontwikkelingen, schrijft deze of leest deze inhoudelijk tegen én helpt mee aan de vertaling naar de praktijk.

Ben je enthousiast? Stuur dan een e-mail naar Remco Verduijn voor het maken van een afspraak via: r.verduijn@hoffelijk.nl

Afdeling
Kennis & Ontwikkeling

Dienstverband
24 – 40 uur

Locatie
Rotterdam

Ervaring
Ervaring als adviseur

Minimale educatie
Hbo

Als toptrainer verzorg jij opleidingen en masterclasses bij onze opdrachtgevers of voor open groepen. Als innovatieve opleider hanteren we daarbij het motto ‘digitaal waar het kan, klassikaal waar het moet’! Dat betekent dat we je ook graag inzetten om digitale leertrajecten te ontwikkelen of om als docent in één van onze digital classrooms les te geven. Op het moment dát we dan de klas ingaan, moet de beleving van onze cursisten echt top zijn! Nog geen ervaring als trainer? Met de juiste competenties hoeft dat geen probleem te zijn; dan leren we je graag het vak.

Wij bieden je de mogelijkheid om te sparren met de beste professionals, en van hen te leren. Je werkt in een dynamische omgeving waarin passie voor kwaliteit hoog in het vaandel staat. Samen willen we anderen écht beter maken.

Wie ben jij?

 • Je kent wet- en regelgeving als je broekzak en begrijpt de betekenis hiervan voor de adviespraktijk;
 • Je ben analytisch sterk, ziet makkelijk verbanden en denkt vanuit een integrale benadering;
 • Je kunt inspireren, uitstekend communiceren en je stijlflexibiliteit is hoog;
 • Je hebt een aantal jaar als adviseur in de financiële dienstverlening gewerkt en kent daardoor de praktijk van onze cursisten;
 • Je hebt ervaring als trainer of je beschikt over de juiste competenties om bij ons het vak te willen leren;
 • Je wil fulltime aan de slag of hebt een eigen adviespraktijk en wil aanvullend hierop je praktijkervaring delen;
 • Je durft commitment te geven en exclusief voor Hoffelijk te trainen;
 • Je hebt een rijbewijs en bent bereid door heel Nederland opleidingen te verzorgen.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Edwin Deijs via 010 – 760 11 00 of stuur hem een e-mail.

Afdeling
Hoffelijk Kwaliteit

Dienstverband
16 – 40 uur

Locatie
Rotterdam

Ervaring
Ervaring als adviseur

Minimale educatie
Hbo

Vind jij het belangrijk dat de kwaliteit van (hypotheek)advies in Nederland verbetert? En krijg jij er energie van om hypotheekadviseurs te coachen en te ondersteunen hun adviesdossiers naar een hoger level te tillen? Ben jij kritisch en durf jij feedback te geven? Dan is Hoffelijk op zoek naar jou!

Een dag als Specialist Advieskwaliteit
Je start de dag met een heerlijk kopje Nespresso, terwijl je je laptop opstart. Je pakt de hypotheekadviesdossiers, die je voor vandaag op de planning hebt staan, erbij om te beoordelen. Je weet precies waar een kwalitatief goed advies aan moet voldoen, of deze reproduceerbaar en passend is, en maakt voor iedere adviseur een rapportage van je bevindingen. Vervolgens stuur je deze op, zodat ze alvast een handig naslagwerk hebben.

In de middag heb je twee gesprekken staan met hypotheekadviseurs die je een terugkoppeling gaat geven over de rapportage met bevindingen die je al eerder naar ze hebt gestuurd. Zowel bij een voldoende als een onvoldoende, bespreek je de verbeterpunten. Hiermee help je de financieel adviseurs om hun adviesdossiers in het vervolg aan de kwaliteitsnormen te laten voldoen. Jij helpt de adviseur en/of de adviesorganisatie de advieskwaliteit naar een hoger niveau te tillen: alleen het beste advies voor elke individuele klant is goed genoeg voor jou.

Je werkt in een klein, hecht team waar de passie voor kwaliteit hoog in het vaandel staat. Samen willen we de advieskwaliteit in Nederland écht beter maken.

Over Hoffelijk
Hoffelijk is een jong en dynamisch bedrijf met zo’n 60 medewerkers. We zijn dé innovatieve opleider voor professionals en organisaties van de toekomst binnen de zakelijke dienstverlening. We bieden onze klanten complete ondersteuning in hun ontwikkeling. Dagelijks ondersteunen we meer dan 25.000 professionals via onze digitale applicaties. Als Specialist Advieskwaliteit werk je op de afdeling Hoffelijk Kwaliteit. Op deze afdeling streven we met elkaar naar het verbeteren van de advieskwaliteit in Nederland.

Wie ben jij?

 • Je hebt een sterk analytisch vermogen;
 • Je hebt oog voor detail en zoekt zaken graag tot op de bodem uit;
 • Je hebt affiniteit met het beoordelen van adviesdossiers;
 • Je werkt gestructureerd, nauwkeurig en zelfstandig;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en maakt makkelijk verbinding;
 • Je kunt prioriteiten stellen en hebt aan een half woord genoeg;
 • Je denkt graag mee en kunt goed omgaan met het ontvangen én geven van feedback;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend;
 • Je bent – bij voorkeur – in het bezit van rijbewijs B.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met optie tot verlenging. Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring, daarnaast bieden wij een reiskostenvergoeding, opleidingsmogelijkheden en niet te vergeten een plezierige werkomgeving waar successen worden gevierd!

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Edwin Deijs via 010 – 760 11 00 of stuur hem een e-mail.

Vacature Ontwikkelaar Studiemateriaal
Wft-opleidingen bij Hoffelijk
Hoffelijk in beeld
Wij bieden jou:

Flexibele werktijden en thuiswerken

Marktconform salaris

Studiemogelijkheden

Reiskostenvergoeding of leaseauto

Doorgroeikansen

Teamuitjes

Benieuwd naar je toekomstige collega's?Maak kennis
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met:

Remco Verduijn
Kennis & Ontwikkeling

Benieuwd naar Hoffelijk?