Uitreiking Wft Trivia reischeque

Op donderdag 1 augustus lanceerden we Wft Trivia, de app waarmee je het opneemt tegen je collega-adviseurs door multiple choice kennis- en begripvragen te beantwoorden. De beste allround adviseur maakte ook nog eens kans op een reischeque t.w.v. € 1000,-. Deelnemers hadden de hele zomer de kans om de negen modules te verzamelen in zo min mogelijk vragen. Op 23 september was onze winnaar bekend: Bert Simon behaalde met een perfecte score van 27 vragen alle negen modules en won daarmee de reischeque.

Afgelopen week reisden we af naar Putten om Bert te feliciteren, de cheque aan hem te overhandigen en hem te vragen of hij al vakantieplannen heeft gemaakt. Benieuwd waar de reis voor Bert naartoe gaat? Bekijk onderstaande video!

Zelf spelen?
De bedoeling van de game is om alle negen modules te verzamelen. Het rad bepaalt over welke modules je vragen moet beantwoorden. Heb je twee vragen correct beantwoord? Dan mag je kiezen voor welke module je een onderdeel wilt verdienen en beantwoord je een vraag over die module. Wanneer je als eerste alle Wft-modules hebt verzameld, heb je gewonnen!

We bieden je uiteraard ook graag de mogelijkheid om te spelen met één specifieke Wft-module. Daarom is de game ook in twee andere varianten te spelen: met één Wft-module naar keuze en door live tegen iemand anders te spelen. Zo kun je gericht oefenen met jouw module naar keuze.