Prinsjesdag 2020
Voor het achtste jaar op rij: het Prinsjesdag Totaaloverzicht!

Traditiegetrouw hebben onze vakspecialisten de nacht na Prinsjesdag doorgewerkt om de gepresenteerde maatregelen door te spitten en alle relevante ontwikkelingen voor jou samen te vatten in het Prinsjesdag Totaaloverzicht 2020. Vanochtend, nog voor de zon opkwam, stond het Totaaloverzicht klaar.

“Net als Prinsjesdag zelf, is ons Prinsjesdag Totaaloverzicht een traditie geworden. Het is alweer de achtste keer op rij en daar zijn we trots op! Alle belangrijke maatregelen per thema samengevat mét een vertaalslag naar de praktijk. Een mooi geschenk voor onze klanten, maar we delen dit overzicht ook graag met alle financieel professionals uit de branche die volledig up-to-date willen zijn en blijven.” aldus onze directeur. Het Totaaloverzicht wordt digitaal aangeboden, zodat eventuele wijzigingen in de maatregelen ook direct op de website kunnen worden aangepast. Zo beschik jij altijd over de meest actuele informatie.

De COVID-19 pandemie heeft wereldwijde gevolgen en heeft daarmee effect op alle facetten van de maatschappij. Ondanks corona is de verwachting dat volgend jaar de koopkracht toeneemt. Dit is afhankelijk van het verloop van de coronacrisis. Daarom is in het Totaaloverzicht dit jaar ook extra aandacht besteed aan de coronamaatregelen.

Je vindt het Prinsjesdag Totaaloverzicht op www.prinsjesdag.hoffelijk.nl.