Welkom Jordy

Een nieuw hoofdstuk breekt aan voor Hoffelijk. Binnen de afdeling Productmanagement worden nieuwe markten verkend en projecten opgezet. Jordy is in dit kader enkele weken geleden gestart als programmamanager bij Hoffelijk. In dit interview vertelt hij waar hij de komende tijd mee aan de slag zal gaan.

Kun je jezelf in het kort voorstellen?
“Mijn naam is Jordy. Ik kom uit Leidschendam. In mijn vrije tijd houd ik ervan om met voetbal bezig te zijn en met vrienden en familie af te spreken. Daarnaast blijf ik graag fit door hardlopen te combineren met de sportschool.

In de afgelopen jaren heb ik gewerkt bij het advocatenkantoor AKD in Rotterdam. Hier had ik het erg naar m’n zin, maar tegelijkertijd keek ik wel om me heen, omdat ik mijn kwaliteiten in project- en procesmanagement beter wilde benutten. Na het afronden van mijn Bachelor Business Studies, met als specialisatie bedrijfskunde, was de tijd rijp om daadwerkelijk een nieuwe stap te zetten. Ik heb er daarom veel zin in om bij Hoffelijk aan de slag te gaan.”

Interview Jordy

Wat is je eerste indruk van Hoffelijk?
“Het viel me meteen op dat mijn collega’s net als ik super ambitieus zijn. De focus is gericht op het leveren van kwaliteit. Deze focus wordt ook doorgetrokken naar diensten zoals Permanent Actueel, waarbij snel handelen in een kort tijdsbestek een vereiste is. Het doortrekken van deze kwaliteit naar andere sectoren staat bij mij dan ook voorop.

Verder merk ik dat je op de werkvloer bij iedereen terechtkunt voor feedback of vragen. Ik vind deze toegankelijkheid heel fijn. De communicatie tussen de verschillende afdelingen verloopt hierdoor soepel.”

Wat wil jij samen met Hoffelijk bereiken?
“Met ons unieke aanbod, de ambities en de kwaliteit die wij leveren wil ik samen met Hoffelijk blijven innoveren en onze unieke dienstverlening ‘verder’ de zakelijke dienstverlening in gaan brengen.

Ons doel is om net zo succesvol te worden in nieuwe sectoren als we binnen bijvoorbeeld de financiële dienstverlening al zijn, of zelfs nóg succesvoller! Ik zie hier veel potentie in en ik ben blij dat ik bij Hoffelijk deze mogelijkheid heb gekregen.

Er is bij mijn start een nieuwe afdeling ontstaan bij Hoffelijk, genaamd Productmanagement. Met dit team gaan we nieuwe ambities en plannen oppakken om de zakelijke dienstverlening ‘verder’ te bedienen dan dat nu het geval is bij Hoffelijk. We willen ons team ook gaan uitbreiden en zijn op zoek naar programmamanagers die dezelfde ambities hebben als wij.”

Interview Jordy

Waar ga je als eerste mee beginnen om dit doel te bereiken?
“In de eerste paar weken heb ik vooral verdiepend onderzoek gedaan naar de verschillende mogelijkheden voor Hoffelijk in nieuwe sectoren binnen de zakelijke dienstverlening. Vervolgens hebben we concreet gekeken naar hoe het onderwijs nu wordt aangeboden en wat de behoefte is van potentiële klanten.

Ik ben begonnen met een marktonderzoek naar de trends en ontwikkelingen op het gebied van leren. Hieruit kwam naar voren dat tijd steeds schaarser wordt en, mede vanwege corona, de behoefte aan digitaal onderwijs toeneemt.

Al deze bevindingen, gecombineerd met onze eigen visie en onderscheidende waarden op gebied van digitaal opleiden, zijn we nu aan het uitwerken in verschillende nieuwe concepten. Deze concepten zullen we constant blijven toetsen, testen, verbeteren en uiteindelijk in nieuwe sectoren introduceren.’’

Interview Jordy

Welk verschil wil je maken voor de klant?
“Via onze digitale leeromgeving worden onze klanten continu op een laagdrempelige manier geïnformeerd over de meeste relevante ontwikkelingen binnen hun vakgebied, dit noemen we Permanent Actueel. In de toekomst wil ik dit ook bieden aan klanten in andere sectoren in de zakelijke dienstverlening. Als adviseur wil je je klanten van een zo goed mogelijk advies voorzien, maar hiervoor is het wel noodzakelijk om volledig op de hoogte te zijn van de belangrijkste actualiteiten. Hier op een continue manier invulling aan geven, zal hét verschil maken voor de adviseurs en hun klanten.’’