Welkom Michael!

Een paar weken geleden kwam Michael als geroepen. De afdeling Relatiebeheer kon namelijk wel versterking gebruiken. Hij is nog maar net begonnen, maar leverde gelijk een mooie prestatie op! Michael wist namelijk de eerste plek bij de online Hoffelijk Quiz te bemachtigen. We zijn benieuwd hoe zijn eerste paar weken bij Hoffelijk zijn bevallen.

Kun jezelf kort voorstellen?
“Mijn naam is Michael. Ik ben 28 jaar oud. Samen met twee vrienden woon ik in Crooswijk. Eerst heb ik mijn hbo-diploma behaald, vervolgens ben ik een jaar gaan werken. Daar kwam ik er eigenlijk achter dat ik nog niet uitgestudeerd was. Ik wilde altijd al aan de universiteit studeren. Dat is goed uitgepakt. Ik mag me tegenwoordig socioloog noemen.

In mijn vrije tijd ben ik bewust bezig met mijn gezondheid. Ik sport het liefst buiten. Ik doe aan hardlopen en heb vorig jaar ook met de marathon van Rotterdam meegedaan. Daarnaast vind ik wielrennen sinds kort erg leuk. Vooral met mooi weer.

Naast beweging is voeding ook erg belangrijk. Ik probeer mij de laatste tijd te focussen op gezond eten. Mijn huisgenoot is kok, dus ik leer veel van hem!”

Hoe ben je bij Hoffelijk terecht gekomen?
“Via Indeed kwam ik bij Hoffelijk terecht. Ik solliciteerde voor CDD Analist, maar tijdens het tweede gesprek met Fleur en Wesley, bleek eigenlijk dat een functie op de afdeling Relatiebeheer meer in mijn straatje past. De reden dat ik voor Hoffelijk had gekozen, was ook omdat er echt wordt gekeken naar je persoonlijkheid. Er wordt gekeken naar wat je wilt en wat je kan. Geen standaard sollicitatievragen, maar inhoudelijke vragen over je ontwikkeling. En dat vond ik heel tof.”

Wat is je eerste indruk van Hoffelijk?
“Ik had wel wat vooroordelen toen ik hier kwam. Het pand ziet er hartstikke mooi en strak uit. Ik dacht al snel aan een bedrijf met veel regels en weinig ruimte voor wat gekkigheid. Dat vooroordeel bleek helemaal niet de werkelijkheid te zijn. Hoffelijk is een jong, dynamisch en professioneel bedrijf waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat vind ik wel heel leuk om te zien.

Ook ben ik nu een paar weken in dienst, maar heb ik al drie cadeautjes mogen ontvangen. Toen ik bij Hoffelijk in dienst kwam, heb ik een flesje champagne gekregen. Vervolgens heb ik met mijn verjaardag een presentje gekregen. En ten slotte kreeg ik een kleinigheidje voor het bemachtigen van de eerste plek bij de online Hoffelijk Quiz.”

Je bent net begonnen op de afdeling Relatiebeheer. Waar kijk je het meeste naar uit?
“Ik heb erg veel zin om de klanten van Hoffelijk te leren kennen. Ik hoop later de klanten zodanig te kennen, dat ik ze volledig kan ontzorgen. Op een gegeven moment wil ik begrijpen waar de klant behoefte aan heeft, hierover kunnen meepraten, mogelijkheden bieden en in zekere mate voor hen kunnen denken. Wat ik nu al leuk vind om te zien, is dat onze klanten echt vertrouwen hebben in Hoffelijk.”

Wat vind je tot nu het leukste aan je werkzaamheden?
“Ik vind het leuk om ook aan de andere afdelingen een steentje bij te dragen. Ik pak relatief korte taken op, maar help hier anderen wel mee.

Ik los af en toe wat vragen op voor Extern Relatiebeheer. Ik mail bijvoorbeeld de klanten om een vraagstuk op te lossen. Of ik zet het lesmateriaal in de leeromgeving klaar, zodat de klant zich kan voorbereiden op het examen. De klanten waarderen mijn hulp en geven altijd een positief antwoord terug.”

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.