Welkom Robbert!

Een tijdje terug werd Robbert Stuifzand door onze collega Maikel benaderd voor een openstaande vacature. Na gesprekken met Edwin en Wesley wist Robbert dat deze functie goed bij hem zou passen. Sinds 1 september is hij werkzaam bij Hoffelijk op de afdeling Kennis & Ontwikkeling. We zijn benieuwd hoe zijn eerste weken bij Hoffelijk zijn bevallen.

Welkom bij Hoffelijk! Kun je jezelf in het kort voorstellen?
“Mijn naam is Robbert Stuifzand, ik ben 38 jaar oud en woon in Hendrik-Ido-Ambacht met mijn gezin. In mijn vrije tijd loop ik graag hard en ik ben momenteel aan het trainen voor twee halve marathons. Daarnaast doe ik geregeld een stedentrip met vrienden of met mijn gezin.

In 2003 ben ik tijdens mijn hbo-opleiding begonnen als commercieel medewerker binnendienst en de jaren daarna ben ik doorgegroeid naar een leidinggevende functie. De laatste jaren heb ik als hypotheekadviseur gewerkt bij Centraal Beheer Achmea en De Hypotheker. En nu dus de overstap gemaakt naar Hoffelijk!”

Hoe ben je bij Hoffelijk terecht gekomen?
“Ik ken Hoffelijk doordat ik mijn opleidingen en Permanent Actueel hier heb gevolgd. Vanaf het begin heb ik altijd een goed gevoel gehad bij Hoffelijk door de goede trainers, fijne ondersteuning en medewerkers die veel kennis hebben. Eind juli werd ik gebeld door Maikel Schapers, met wie ik samenwerkte bij Centraal Beheer. Hij wist dat ik open stond voor een nieuwe uitdaging en er stonden een paar leuke vacatures open bij Hoffelijk, dus vroeg hij of ik eens langs wilde komen voor een gesprek met Edwin. Dat was een heel leuk gesprek gehad en de klik was er meteen. En ook nadat ik Wesley sprak, had ik meteen het gevoel dat deze functie goed bij mij zou passen. Lang verhaal kort: op 1 september begon ik binnen het team Kennis & Ontwikkeling met als doel door te groeien naar de functie van coach.”

Je bent net begonnen bij het team Kennis & Ontwikkeling. Waar ga je de komende periode mee aan de slag?
“De komende periode wil ik uiteraard Hoffelijk goed leren kennen. Daarnaast zal ik me voornamelijk bezighouden met het ontwikkelen van digitale opleidingen voor onze klanten. De e-learnings bij Hoffelijk bestaan uit gevarieerde content om het leereffect te vergroten. Er wordt gebruikgemaakt van o.a. tekst, animaties, video’s, oefenvragen, praktische tips en praktijkvoorbeelden. Op dit moment houd ik mij vooral bezig met het schrijven van scripts voor animaties en met het verrijken van de inhoud van de opdrachten. Heel leuk om dit voor een specifieke klant te kunnen doen!”

Waar denk je dat jouw toegevoegde waarde ligt binnen het team?
“Mijn toegevoegde waarde ligt vooral bij de ervaring die ik heb opgedaan binnen de hypothekenbranche. Ik heb veel praktijkervaring in verschillende functies, variërend van heel commercieel tot meer kwaliteitsgericht. Daarnaast heb ik verschillende verandertrajecten meegemaakt binnen bedrijven. Met deze kennis en ervaring hoop ik ons team goed te kunnen ondersteunen.”

Wat is je eerste indruk van Hoffelijk?
“De warme sfeer die binnen Hoffelijk hangt werd me al meteen duidelijk op m’n eerste werkdag. Ik ben enorm leuk ontvangen met een handgeschreven kaart en een mooie fles champagne. Dat heb ik nog nooit eerder meegemaakt en het laat goed zien wat voor bedrijf Hoffelijk is. Iedereen werkt keihard, maar er wordt ook tijd vrij gemaakt om elkaar te leren kennen. Ik merk nu al dat er een goede instelling heerst: “niet lullen, maar poetsen”.”