Welkom terug Fleur

Fleur is coördinator van Hoffelijk Interim en is inmiddels al bijna vijf jaar in dienst. Ze is net terug van haar zwangerschapsverlof. Een leuk moment om samen terug te blikken op de afgelopen maanden én vooruit te blikken op de komende periode.

Fijn dat je er weer bent! Hoe zijn de afgelopen maanden voor je verlopen?
“De afgelopen maanden hebben voor mij in het teken gestaan van mijn gezin. In de zomer ben ik bevallen van ons derde kindje, een heerlijke dochter én een zeer geliefd zusje voor onze twee zoontjes. Hoffelijk gaf me de gelegenheid om drie maanden langer verlof op te nemen en zodoende ben ik er een aardige periode tussen uit geweest. Ik heb intens kunnen genieten van de bijzondere eerste levensmaanden van onze kleine meid.”

Wat heb je het meest gemist tijdens je verlof?
“Het leven in een jong gezin is vrij dynamisch en druk, maar op een andere manier dan op de werkvloer. Ik ben tijdens mijn verlof op de hoogte gebleven van alle ins en outs en de belangrijkste marktontwikkelingen. Dan jeukten mijn handen toch wel eens om weer aan de slag te gaan.

Wat ik het meeste heb gemist is dat ik niet meer dagelijks kon sparren met de interimmers en collega’s over nieuwe ontwikkelingen en hoe we daarop in konden spelen, dus dat was tijdens mijn verlof wel even afkicken. Daarnaast heb ik ook de Hoffelijke cappuccino’s gemist (we zijn verwend op de werkvloer)…”

Waar ga je de komende periode mee aan de slag bij Hoffelijk Interim?
“Er liggen genoeg nieuwe uitdagingen. Richtlijnen wat betreft het inzetten van tijdelijk personeel veranderen continu. Daar bewegen we bij Hoffelijk in mee. Ongeacht de veranderingen blijft onze kwaliteit voorop staan. Daar selecteren we immers onze professionals op. Door onze interimmers volop te ondersteunen in hun ontwikkeling, met behulp van het opleidingsaanbod van Hoffelijk Financieel (Permanent Actueel, Wft, PE en overige opleidingen en workshops), waarborgen we deze kwaliteit.

Eén van onze doelen voor dit jaar is dat we onze zichtbaarheid willen vergroten en daarmee nog meer organisaties kunnen gaan ondersteunen in hun capaciteits- en/of expertisevraagstuk. We werken met veelzijdig opgeleide professionals, die hun kennis en kunde bij meerdere opdrachtgevers in de praktijk kunnen brengen. Dus daar ga ik mee aan de slag!”

Plaats hier je reactie...